Select Page

Ja és aquí el dijous boig… avui us recordem que tenim en marxa el concurs de Facebook per guanyar tot un any de concerts gratuïts!

Oferim també en obert el penúltim capítol en obert del CD-DVD ‘L’Ovidi se’n va a Palau’: és el torn de Safanòria en directe!

Fins les 23:59h d’avui, totes les comandes del vinil taronja de Safanòria que rebem, tenen l’enviament gratuït!

Fins el dijous vinent, dia 23 de desembre, teniu temps per participar del sorteig que presentàvem el dijous (boig) passat: tot un any de concerts gratuïts dels grups de Propaganda pel fet! Fes una ullada aquí si dijous passat estaves a la lluna de València i visita la plana feixuga de Propaganda pel fet! si hi vols participar!

Torna a ser dijous i reprenem el nostre petit homenatge a l’Ovidi Montllor. Estem rematant la sèrie de capítols en obert del CD-DVD ‘L’Ovidi se’n va a Palau’ i avui arribem al penúltim capítol. Avui, per a tothom, Safanòria en directe al Palau de la Música amb en Joan Garriga fan “Les meves vacances”!

I per a que no digueu que aquest és un dijous boig a mitges, tornem a posar en el mapa el supergrup oblidat protagonista de la píndola d’avui i fins les 23:59h d’avui, totes les comandes que rebem del vinil taronja dels Safanòria tenen l’enviament gratuït! GASTO!


Encarrega el vinil taronja de SAFANÒRIA (avui enviament gratuït!)
Escolta SAFANÒRIA a Spotify