Select Page

Celebrem la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa de dijous a diumenge: cultura popular, arts escèniques i de carrer i músiques del món al cor de Catalunya!

Ens trobem a la zona pro i no us oblideu de fer-vos amb la dotzeneta de darreres entrades que queden pel concert de Xavi Sarrià amb ‘No s’apaguen les estreles’ el dissabte a les 21h a la Sala Gran del Kursaal!

No us perdéssiu tampoc les propostes de la 12a Estepa Mediterrània, l’off oficial de la Fira, de la mà de la Casa de la Música de Manresa a la Sala Stroika (veniu que ja és oberta i amb sessions fins les 06AM) i l’escenari de la Plaça Porxada

Ganes de música? Ganes de cultura popular? Ganes d’art al carrer? Ganes de concerts? Doncs ja és aquí la Fira i a Manresa no hem salvat ni una cadira de la pira. De dijous a diumenge celebrem la 24a edició de la Fira Mediterrània de Manresa i la ciutat ja bull d’activitat cultural: és un plaer reprendre l’activitat de la mà d’aquesta cita! Remeneu el programa i no badeu, que les entrades, en general, estan volant. Us volem fer parar atenció per motius obvis a la cita amb l’espectacle de concert-documental de Xavi Sarrià, “No s’apaguen les estreles”, que tindrà lloc a la sala gran del Kursaal de Manresa dissabte a les 21h: queda una dotzeneta d’entrades i segurament acabaran volant… al loro! A més, celebrem també que la Sala Stroika ja és oberta i acull part de la programació de la secció OFF oficial de la Fira, l’Estepa Mediterrània, que des de fa 12 anys organitza la Casa de la Música de Manresa: Roba Estesa divendres i la xilena Ana Tijoux el dissabte. El cartell de l’Estepa es complementa enguany també amb l’escenari de la Plaça Porxada, on dissabte a partir de les 20h hi actuaran Svart Vin, Borja Olalla i Raquel Lúa.

Ens trobem als carrers, a l’àrea pro, als teatres, als bars fent el vermut, als concerts, a les places i a l’Stroika per rematar fins les 06AM amb les sessions de club les nits de divendres i dissabte, oi? Perquè el bon folclore, és sempre hardcore!