Select Page

NOTÍCIES

A partir de dijous, desembarquem a la XXVII edició del Mercat de Música Viva de Vic!

15/09/2015

Ens hi trobareu de dia al recinte del Sucre: hi durem les novetats del catàleg de la propera temporada i tenim ganes de trobar-vos-hi!

Dijous a la nit festota amb Propaganda DJs meets Stroika DJs i divendres els concerts d’Itaca Band i de Pungle Lions!

Enguany celebrarem amb les Cases de la Música els 10 anys de singladura del projecte: aperitius i també música en directe!

La cita post-estival dels companys i companyes del sector a Catalunya és el Mercat de Música Viva de Vic, i ja són 27 anys. Enguany nosaltres hi tornem a fer cap i desembarquem l’oficina des de dijous i fins dissabte. Entretant, entremig, trobades, reunions, presentacions, encontres i retrobades i molta música en directe: destaquem les actuacions dels Itaca Band (nova parada del ‘Temerario Tour’ i serà sonada) i dels francesos Pungle Lions (que ens vénen a presentar el seu nou disc encara calent del forn). Us fem cinc cèntims de tot plegat a mode de petita guia ‘Directos al Turrón’!

Dijous 17 setembre
14h – aperitiu X Anys Cases de la Música (El Sucre)
01h – Propaganda DJs vs Stroika DJs (MClub – El Sucre)

Divendres 18 setembre
21h – Concert X Anys Cases de la Música (Plaça de la Catedral)
23h – Itaca Band en concert! (El Sucre)
01:15h – Pungle Lions en concert! (Carpa Vermella)

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Pungle Lions

Pungle Lions

Pungle Lions és la nova banda de Damny i Rouzman, cantant i bateria respectivament de la mítica i extinta banda francesa La Phaze, amb la que van girar mundialment i amb la que van crear un inèdit i exitós estil propi resultant de barrejar punk i jungle amb cadències...