Select Page

NOTÍCIES

A Propaganda pel fet! només el punk rock ens fa feliços… i més si ve d’Ullastrell de la mà de The Anti-Patiks!

28/04/2016

El millor grup de punk rock mediterrani, The Anti-Patiks, anuncien nou videoclip per dimarts 3 de maig i ens ensenyen la poteta en forma de teaser (la cosa promet molt, eh?)

El 3 de maig nou videoclip de la cançó “Només el punk rock em fa feliç”, single de l’EP homònim de tres temes que veurà la llum a finals de maig

El nou treball s’editarà en vinil de 7” i les precomandes seran obertes a la botiga online de Propaganda pel fet! el mateix 3 de maig amb descàrrega immediata de les tres cançons!

El proper dimarts 3 de maig el millor grup de punk rock mediterrani, The Anti-Patiks i directament des d’Ullastrell, posaran en circulació el videoclip que han parit per acompanyar el single d’avançament del seu nou treball discogràfic. “Només el punk rock em fa feliç” és un temarral de punk rock mediterrani que dóna nom també a l’EP que el grup publicarà a finals de maig i vindrà acompanyat d’un fantàstic videoclip del qual avui us avancem un teaser que ja deixa veure que la cosa no va en broma i que l’estiu del 2016 l’hem de viure a ritme punk rock, a ritme mediterrani, a ritme de punk rock mediterrani! Amb la sortida del videoclip i del single el proper dimarts 3 de maig també s’obrirà el període de precomandes del disc a través de la botiga online de Propaganda pel fet!, un disc que s’editarà en format vinil de 7” i que comptarà amb el tema de marres a la cara A i dues noves perles a la cara B. Tots els que feu la precomanda del vinil, tindreu descàrrega immediata de les tres cançons del disc. Els que no sigueu fans del vinil i no feu la precomanda, haureu d’apretar el mode ‘bucle’ al reproductor de youtube i aguantar-vos fins a finals de maig per sentir la resta de material, que no es farà públic fins aleshores. Avui, us deixem amb la portada de l’EP i amb el teaser del videoclip. The Anti-Patiks manelegeu i, tanmateix, moleu! Només el punk rock ens fa feliç!

Veure teaser nou videoclip “Només el punk rock em fa feliç”

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...