Select Page

NOTÍCIES

Achilifunk Sound System aquest dissabte a la Setmana de la Rumba Catalana de Perpinyà!

05/04/2016

El mític combo encapçalat per Txarly Brown és dissabte un dels plats forts de la programació de la Setmana de la Rumba Catalana que comença dimarts a Perpinyà

Achilifunk Sound System portaran la seva rumba del segle XXI a l’escenari de la Casa Musicale amb Sabor de Gràcia

Després de ‘Robot Caló’, la formació fa bullir l’olla anunciant nou disc titulat ‘Disco Jondo’ de cara a l’estiu

El millor combo de rumba catalana del segle XXI, Achilifunk Sound System, tornen a la carretera. Aquest cop el Txarly, el Lalo, el Sam i el Jack carreguen la furgo i dissabte travessen els Pirineus per actuar a la capital de la Catalunya Nord. Del 5 al 9 d’abril té lloc a Perpinyà la Setmana de la Rumba Catalana, que es clourà dissabte amb un concert liderat per Achilifunk Sound System on també actuaran Sabor de Gràcia, tot plegat a la Casa Musicale. Podeu consultar tota la programació aquí A més, els de Txarly Brown anuncien novetats al front discogràfic: després del brutal darrer àlbum ‘Robot Caló’ del passat any, Achilifunk Sound System ja estan enregistran el seu nou engendre musical, un nou elapé que sortirà pels vols de l’estiu i es titularà ‘Disco Jondo’. Prepareu-vos pel millor i aquest dissabte, a rumbejar a Perpinyà!

ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
Dissabte 9 d’abril
Setmana de la Rumba Catalana
Casa Musicale · Perpinyà
21h · 7€
+SaborDeGràcia

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.