Select Page

NOTÍCIES

All Star Karaoke, avui al Carnaval de Sallent i oberta contractació per l’estiu!

10/02/2016

El millor grup de versions amb la millor selecció, on hi cantes tu, protagonista del tancament avui del millor carnaval de la Catalunya Central!

Ja oberta la contractació per festes majors: els que la proven, repeteixen any rere any!

Un repertori amb més de 80 hits i els millors músics per fins a 2 hores de show d’escàndol!

La ALL STAR KARAOKE band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució que ofereix fins a 120’ d’espectacle dinàmic, festiu i amb vocació 100% popular on el públic pren el micròfon, participa i disfruta tant des de la pista de ball com des de la tarima.

FILOSOFIA DE GRUP

El principal objectiu és oferir el màxim de diversió subvertint els rols tradicionals d’artista-públic i reconvertir, en una actualització ben pensada i executada amb professionalitat i gràcia pròpia, els vells clixés de l’experiència del ‘karaoke’ i les clàssiques ‘bandes de versions’. Per a fer-ho possible el projecte compta amb músics de primera línia, que interpreten amb solvència, passió i segell propi un repertori de clàssics i peces de fervorosa actualitat donant lloc a un espectacle explosiu, dinàmic i ple de sorpreses.

ELS MÚSICS

El grups és una perfecta locomotora integrada per músics de primera que militen a formacions punteres del panorama musical nacional com La Troba Kung Fu, Gertrudis, Los Manolos, Sindicato del Riff…

Pep Terricabras – bateria
Pol Caturla – baix, guitarres i veus
Eugeni Moreno – guitarres i veus
Marc Mas – teclats
Raul Llopart – veu, conducció i animació

EL REPERTORI

La fiabilitat del repertori de la ALL-STAR KARAOKE BAND es basa en dos conceptes: la popularitat de totes les peces escollides i una renovació constant basada en les peticions populars. El repertori sempre està plagat de hits innoblidables de tota la vida i incorpora sempre a la vegada els hits del moment. El resultat és un set-list de peces de tots els estils i èpoques, amb el caràcter festiu i popular i la també la qualitat com a elements transversals.

A LA CARRETERA!

A banda dels 5 músics que integren la banda, el grup es desplaça sempre amb el seu tècnic de so i una dinamitzadora que s’encarrega de gestionar les inscripcions del públic, coordinar la participació dels cantants i esperonar, a peu de pista, a totes les assistents. La ALL-STAR KARAOKE s’encarrega doncs de tot (inclòs atrezzo pels participants que vulguin disfressar-se): només calen les ganes de cantar, ballar i deixar la vergonya al sofà de casa!

Tota la info a www.allstarkaraoke.info

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

All-Star Karaoke

All-Star Karaoke

All Star Karaoke Band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució, un repertori que ofereix el màxim de diversió i que trenca qualsevol vell clixé del ‘karaoke’ i de les clàssiques ‘bandes de versions’. I el grup és una perfecta locomotora integrada...