Select Page

NOTÍCIES

Alliberem ‘Extra Cheese’, l’EP del beatmaker maresmenc Gos D

28/04/2021

‘Extra Cheese’ és un dels materials exclusius per totes aquelles persones que es van fer el passat estiu amb la precomanda de AYS, la beat tape de debut de Gos D

De la mà de l’EP, trobareu també en obert finalment a Youtube la sessió ‘DJ Fonki Chef meets Gos D’, on el mític DJ castellonenc Fonki Chef es mixa AYS del tirón!

Alerta perquè Gos D anuncia novetats les properes setmanes: el divendres 28 de maig nou clip i single d’avançament del seu nou elepé CHOPS, aquest cop amb 13 col·laboracions vocals i que sortirà el divendres 11 de juny

Gos D és l’alter ego raper de Gos The Boss, reputadíssim organista i productor vinculat a l’escena d’oldies jamaicans de l’estat amb projectes d’ska, reggae i dub com The Cabrians, Dring Dublé, Double Jabs, Flight 404… Ara és el moment del rap, i Gos D bàsicament fa beats. Punt. Podríem afegir que està enamorat de la old school i de les maquinetes tronades, però això és quelcom que ràpidament copsareu quan poseu l’orella a les seves produccions de sabors lo-fi i tradició alla Detroit.


Escoltar Gos D

           


Segueix Gos D

Segueix a Gos D a INSTAGRAM i al canal de Gos D a YOUTUBE


El juliol de 2020 publicàvem la seva beat tape de debut, AYS, en format K7 (últimes còpies!) i en digital. Tota la gent que es va fer amb la precomanda de la cinta de cassette va rebre també EXTRA CHEESE, un EP exclusiu de 4 temes que alliberem avui i l’accés únic a la sessió ‘DJ Fonki Chef meets Gos D’, on el reputadíssim DJ castellonenc Fonki Chef es mixava del tirón tots els tracks d’AYS.

Gos D ja té enllestit el seu nou àlbum, que es titularà CHOPS i que veurà la llum el dia 11 de juny. Es tracta de 18 talls amb 13 cançons cantades per MCs d’arreu dels Països Catalans i mitja dotzeneta de ludes instrumentals marca de la casa. CHOPS tindrà un únic single d’avançament, previst pel divendres 28 de maig, i que arribarà acompanyat d’un videoclip que promet. Seguiu a Gos D a xarxes per no perdre-us ni una de les curves que el beat maker maresmenc ens té traçades!


Comprar el K7 de GOS D ‘AYS’ ja disponible a www.botiga.ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.