Select Page

NOTÍCIES

Anem bogíssims: el nou disc de The Anti-Patiks, el treu Propaganda pel fet!

16/01/2015

theantipatikscomptesvellsproperament

Tornem al punkrock, que mai havíem descuidat, amb la millor banda de (punk) rock català del segle XXI: The Anti-Patiks. Els d’Ullastrell ja tenen enllestit el seu nou elapé, una autèntica canonada de punkrock català marca de la casa!

En breu anunciem la data de sortida i les primeres actuacions de presentació!

The Anti-Patiks són una banda de punk rock fundada a Ullastrell i barris de la rodalia del llogarret vallesà el 2010 amb la missió de crear una milícia de punkrockers addicta a la música fresca, directa, agressiva i cantada en català. The Anti-Patiks tenen clar que cal tornar als orígens del punk rock amb cançons curtes i intenses.

TheAntiPatiks-Comptesvellsbarallesnoves2015La banda està formada per membres que acumulen dilatades trajectòries amb grups com Stroh, Koyanisqaatsi, The Radio Clash, Balas Perdidas i Malestar Social, a més de participar en projectes paral·lels com Código Neurótico.

La discografia de la banda consta en pocs anys d’un EP titulat ‘Mauthausen Vallès’ (2011), un segon EP sota el nom de ‘No Estem Bé’ (2012) i un split anomenat ‘Sempre tindrem problemes’, publicat en CD i vinil el 2013 per Sheep Records i Anonymous Disk respectivament. A principis de 2014, The Anti-Patiks van publicar una reedició en CD amb tots els treballs publicats fins el moment en un únic disc i sota el títol de ‘Milícia del Punk Rock’. Actualment el grup ja ha enregistrat el que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a la llum la tardor de 2014.

Durant tres primers anys de singladura, The Anti-Patiks ha tocat extensament arreu de Catalunya i part de l’estat espanyol amb bandes internacionals com The Toy Dolls, The Adicts, Voodoo Glow Skulls, The Casualties, Bad Co. Project, Total Chaos i estatals com Boikot, Reincidentes o Habeas Corpus i ha passejat el seu directe per escenaris com Razzmatazz, Stroika, Faktoria d’Arts i ja han realitzat una extensa gira europea actuant a França, Itàlia, Alemanya i la República Txeca.

Els d’Ullastrell són part activa de l’escena underground, on se’ls coneix per la seva energia i precisió en els directes i per la seva irònica i impredictible actitud Punk Rock.

Uneix-te a la milícia del Punk Rock!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...