Select Page

NOTÍCIES

Auxili anuncien les primeres dates confirmades de la “Gira Foc i Vent 2017”

27/02/2017

La reggae band ontinyentina anuncia la primera desena de concerts confirmats per aquest 2017 amb cites bèsties com la TelecoGresca o el ViñaRock entre altres

El tret de sortida serà el 17 de març a Madrid i el cartell inclou cites a El Verger, Castalla, Celrà, Altea o Lleida

El 2017 el grup es concentrarà en la preparació de nou disc per l’any vinent i tot i que faran menys concerts que altres anys, la contractació és oberta!

Ja són aquí les primeres dates de la “Gira Foc i Vent 2017” de la reggae band ontinyentina Auxili. La jove banda està en un fantàstic moment de forma i aquesta primera tongada de concerts inclou actuacions a cites d’alçada com el festival TelecoGresca l’1 d’abril a Barcelona amb els mestres del reggae francès DubInc entre d’altres o el ViñaRock de Villarobledo, on el grup ja és una de les apostes indubtables dels organitzadors del principal festival de l’estat. El tret de sortida de la gira serà el 17 de març a la Sala Lemon de Madrid i continuarà el 25 de març a El Verger dins el festival organitzat al voltant de la trobada de les escoles valencianes. Ja a l’abril, el dia 1, torn de Barcelona i la mítica TelecoGresca, el 22 d’abril a Castalla en un concert especial i solidari amb la ONG Proactiva Open Arms de rescat de refugiats al mediterrani i es clourà el dia 28 d’abril al ViñaRock. Pel maig els d’Ontinyent seran a Celrà per festes el dia 5, el dia 11 de maig a Altea dins del Com Sona l’ESO i el 13 de maig als Camps Elisis de Lleida!

Auxili aixequen una mica el peu de l’accelerador dels directes i després de gairebé 200 concerts els darrers dos anys, el 2017 els d’Ontinyent tocaran prou menys: el grup ja està preparant nou disc, que veurà la llum el proper 2018. Tenim un bon grapat més de concerts confirmats, que anunciarem properament. La contractació és oberta!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.