Select Page

NOTÍCIES

Calem foc al Pirineu: la All-Star Karaoke a Salardú aquest dissabte de vacances!

22/03/2016

Si sou al Vall d’Aran aquesta setmana santa i us canteu a sobre… la All Star Karaoke puja a cremar el Pirineu aquest dissabte!

Actuació oberta a tots els públics dins el premis de l’escola d’ski, dissabte 26 de març al Pavelló Municipal d’Esports

Contractació oberta per festes majors d’estiu!

Dissabte 26 de març
Pavelló Municipal d’Esports · Salardú
18h · gratuït

KARAO QUÈ?

La ALL-STAR KARAOKE band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució que ofereix fins a 120’ d’espectacle dinàmic, festiu i amb vocació 100% popular on el públic pren el micròfon, participa i disfruta tant des de la pista de ball com des de la tarima.

FILOSOFIA DE GRUP

El principal objectiu és oferir el màxim de diversió subvertint els rols tradicionals d’artista – públic i reconvertir, en una actualització ben pensada i executada amb professionalitat i gràcia pròpia, els vells clixés de l’experiència del ‘karaoke’ i les clàssiques ‘bandes de versions’. Per a fer-ho possible el projecte compta amb músics de primera línia, que interpreten amb solvència, passió i segell propi un repertori de clàssics i peces de fervorosa actualitat donant lloc a un espectacle explosiu, dinàmic i ple de sorpreses.

ELS MÚSICS

El grups és una perfecta locomotora integrada per músics de primera que militen a formacions punteres del panorama musical nacional com La Troba Kung Fu, Gertrudis, Los Manolos, Sindicato del Riff…

Pep Terricabras – bateria
Pol Caturla – baix, guitarres i veus
Eugeni Moreno – guitarres i veus
Marc Mas – teclats
Raul Llopart – veu, conducció i animació

EL REPERTORI

La fiabilitat del repertori de la ALL-STAR KARAOKE BAND es basa en dos conceptes: la popularitat de totes les peces escollides i una renovació constant basada en les peticions populars. El repertori sempre està plagat de hits innoblidables de tota la vida i incorpora sempre a la vegada els hits del moment. El resultat és un set-list de peces de tots els estils i èpoques, amb el caràcter festiu i popular i la també la qualitat com a elements transversals.

A LA CARRETERA!

A banda dels 5 músics que integren la banda, el grup es desplaça sempre amb el seu tècnic de so i una dinamitzadora que s’encarrega de gestionar les inscripcions del públic, coordinar la participació dels cantants i esperonar, a peu de pista, a totes les assistents. La ALL-STAR KARAOKE s’encarrega doncs de tot (inclòs atrezzo pels participants que vulguin disfressar-se): només calen les ganes de cantar, ballar i deixar la vergonya al sofà de casa!

Més infos a www.allstarkaraoke.info

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

All-Star Karaoke

All-Star Karaoke

All Star Karaoke Band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució, un repertori que ofereix el màxim de diversió i que trenca qualsevol vell clixé del ‘karaoke’ i de les clàssiques ‘bandes de versions’. I el grup és una perfecta locomotora integrada...