Select Page

NOTÍCIES

Ciudad Jara i El Jose creen el tàndem perfecte a la versió acústica de “El Último Pasillo”

27/09/2020

Des d’aquest dilluns 28 de setembre, podem gaudir de la versió acústica de “El Último Pasillo”, en la qual Ciudad Jara han col·laborat amb El Jose: ja disponible a totes les plataformes digitals!

D’aquesta manera, la banda liderada per Pablo Sánchez ens continúa desgranant el seu àlbum debut, mostrant-nos les seves cançons en un format més acústic

A més, Ciudad Jara presentarà l’1, 2 i 3 d’octubre al Teatro Egaleo de Leganés el seu treball ‘Donde Nace el Infarto’: i des del dimecres es poden comprar entrades fins completar aforament!


Escoltar CIUDAD JARA

                 


Ciudad Jara i El Jose uneixen forces i presenten la versió acústica de “El Último Pasillo”, tema inclòs a l’àlbum debut de la banda liderada per Pablo Sánchez. Des d’aquest dilluns 28 de setembre, aquest tema és nostre i el podem trobar a totes les plataformes digitals. A més, ha arribat amb el seu emotiu i especial videoclip, on queda demostrat l’increïble tàndem que formen els artistes: i és que els dos, amb les seves particulars i diferents veus, encaixen a la perfecció. Com a resultat, tenim aquesta volta de rosca d’un tema que ja havíem escoltat en la seva versió més elèctrica a ‘Donde Nace el Infarto’.

D’aquesta manera, Ciudad Jara ens continúa desgranant i mostrant els temes del seu debut, d’una manera molt diferent. Ja ho van fer amb “En Busca del Fuego”, “Ultramar” amb Mario Díaz de Los Aslándticos i “Siglos de Golpes” amb la col·laboració de Road Ramos i TéCanela. Ara, ha arribat el torn de “El Último Pasillo”, amb la indisoluble companyia de El Jose. Totes elles, cançons que han servit com autèntiques salvavides en aquests temps difícils i que ens han acompanyat durant mesos. Una altra manera de redescobrir ‘Donde Nace el Infarto’, el primer treball discogràfic de la formació, que va veure la llum el darrer 7 de febrer. Un treball que podreu trobar a totes les plataformes digitals i en llibre CD a botiga.ppf.cat.

Ara i després de mesos d’aturada, Ciudad Jara podrà presentar el seu ‘Donde Nace el Infarto’, en un format més reduït i acústic. Ja ho van fer a La Casa de la Mar de València i a Les Nits del Fòrum, on van tindre gran èxit. Uns primers concerts als qual s’afegiran els propers, celebrats a Madrid: i és que l’1, el 2 i el 3 d’octubre, per fi, la banda arriba a Madrid. Tres cites molt esperades que tindran lloc al Teatro Egaleo de Leganés. Si encara no tens entrada, has de córrer perquè el dimecres es va obrir la venda fins completar aforament, i en queden molt poques.

‘Donde Nace el Infarto’ LLIBRE CD
Disponible a botigues i online a la nostra web

Xarxes Socials de CIUDAD JARA

Web | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | Spotify |


CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: litus@ppf.cat · 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.