Select Page

NOTÍCIES

Ciudad Jara presenta el seu primer single + videoclip de “La canción del pensador”

13/12/2019

Ciudad Jara presenta el seu primer single + videoclip de “La canción del pensador” i que ja es pot reservar a la web de la banda!

El clip de “La canción del pensador”, enregistrat a La Casamurada, ens mostra a la part més introspectiva, intimista i personal de Ciudad Jara

Fa prop d’un mes que Pablo Sánchez, qui fora líder, compositor i vocalista de La Raíz, va anunciar l’inici del seu nou projecte personal, com a un veritable misteri. Però poc a poc, Ciudad Jara ha començat a prendre forma a uns passos agegantats: i és que des del 13 de desembre, ja és nostre el seu primer single+videoclip, “La canción del pensador”.

Una primera mostra de tot el que trobarem al primer àlbum de Ciudad Jara, ‘Donde nace el infarto’. I és que en aquesta “La canción del pensador”, ja podem començar a observar la part més introspectiva i personal d’aquest nou projecte. De Ciudad Jara. Així ho va reconèixer el propi Pablo Sánchez: “aquesta és un de les cançons més íntimes del disc”. A més a més, amaga tota una història darrere, al estar molt inspirada en l’escultura de ‘El Pensador’ de l’artista francès Auguste Rodin, a la qual se li dona veu i amb la qual es fa un fort paral·lelisme: un continu estira-i-arronsa entre el silenci de l’obra, que concentra totes les mirades; i el silenci de l’artista, que es troba darrere dels focus.

Tota una idea, tota una història que es veu reforçada pel videoclip, dirigit per Pablo Serrano i Paula Piqueres, de Cowork Films; i el propi Pablo Sánchez. I que, des de l’inici, ens mostra a un artista replet de llum i ombres, de clarobscurs, d’una soledat tan sols truncada per l’aparició dels músics que l’acompanyen en aquesta cançó. Cares reconegudes com la de Tato James (guitarrista i coproductor), la de Jordi Martí (baix), la de Miquel Ramos (percussió) i les de Nyelety i Xiluva Tomás (violins). Una cançó que ens transporta i que ens fa viatjar a l’essència més profunda de Ciudad Jara. Sens dubte, una primera toma de contacte que ens deixa amb la mel en la boca, amb moltes ganes de més.

I és que aquest tema és el primer en obrir la caixa de Pandora, el primer dels 12 temes en veure el món. ‘Donde Nace el Infarto’ veurà la llum el proper 7 de febrer, desprès d’uns mesos molt intensos de treball a La Casamurada (Tarragona) amb Santos & Fluren com encarregats de la producció d’aquest debut de Ciudad Jara.

El projecte ha arrencat, ja no podem tornar enrere i cada cop, queda menys perquè aquest primer disc sigui nostre. ‘Donde Nace el Infarto’ ens endinsarà encara més en el particular univers de Pablo Sánchez. En el particular univers de Ciudad Jara. Cançons amb sabor a rock, rap, pop i inclòs country o funk. Cançons que es troben a mig camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i aquesta sensibilitat tan seva. Una col·lecció de cançons que seran nostres el proper 7 de febrer. I és que, a més, ja podem reservar l’àlbum de Ciudad Jara a la seva pàgina web.

El viatge a Ciudad Jara ha començat!

Xarxes Socials de CIUDAD JARA

Web | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | Spotify |

CONTRATACIÓN DE DIRECTOS: litus@ppf.cat · 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.