Select Page

NOTÍCIES

Ciudad Jara presenta el seu single “Siglos de Golpes” en acústic i en col·laboració amb Road Ramos i TéCanela

19/04/2020

Ciudad Jara publica aquest diumenge 19 d’abril la versió en acústic de “Siglos de Golpes”: una cançó especial en la qual han participat Road Ramos i TéCanela

Aquesta cançó va ser el segon avançament de l’àlbum debut de Ciudad Jara, ‘Donde Nace el Infarto’, que va veure la llum el passat 7 de febrer


ESCOLTA CIUDAD JARA

           


El passat 23 de desembre, arribava el segon single de Ciudad Jara a les nostres vides, acompanyat del seu espectacular videolyric. Aquesta cançó era “Siglos de Golpes” que, avui diumenge 19 d’abril torna a les nostres vides, en aquesta ocasió en format acústic i amb les col·laboracions de Road Ramos i TéCanela. Tema i vídeo molt especials, que ha vist la llum just quan més necessitem la música, quan més necessitem que ens salvin.

Precisament, durant aquestes setmanes la música de Ciudad Jara ens ha acompanyat de manera incansable. Amb la finalitat de sentir-nos més prop d’ells, la banda liderada per Pablo Sánchez ens ha explicat la particular història que s’amaga darrere d’aquestes 12 cançons tan personals, que formen ‘Donde Nace el Infarto’. Un primer àlbum que ha revolucionat el panorama des del dia que va veure la llum, el passat 7 de febrer: i és que en la seva primera setmana de vida, es va col·locar al número #2 del top de vendes. 12 cançons convertides en himnes, dels que esperem poder gaudir molt prompte en directe. Pel moment, l’1 d’octubre serà la nova data en la qual els valencians podran presentar el seu debut a Madrid: la cita serà a la Sala La Riviera.  

‘Donde Nace el Infarto’ ja està disponible a botigues i a la web de Ciudad Jara

Xarxes Socials de CIUDAD JARA

Web | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | Spotify |


CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: litus@ppf.cat · 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.