Select Page

NOTÍCIES

Ciudad Jara publiquen un nou tema + videoclip inèdits, en un dels estius més complicats: “En Busca del Fuego” ja és aquí

06/08/2020

“En Busca del Fuego”, nou tema i videoclip de Ciudad Jara, es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 7 d’agost

Aquesta nova perla de Ciudad Jara, que ens acompanyarà durant aquest estiu tan atípic, ha vist la llum després de les versions acústiques i confinades de “Siglos de Golpes” i “Ultramar”

A més, “En Busca del Fuego” arriba amb més bones noves per la banda, que a finals de mes actuarà en acústic i en format reduït a València: sis dates (25, 26, 27, 28, 29 i 30 d’agost) i totes elles amb el cartell de ‘sold out’ penjat


ESCOLTA CIUDAD JARA

                 


Des d’aquest divendres 7 d’agost, “En Busca del Fuego” està disponible a totes les plataformes digitals. Una cançó inèdita de Ciudad Jara que ha arribat enmig d’un dels estius més complicats per tothom i que, molt segurament, formarà part de la nostra particular i atípica banda sonora de 2020. Juntament amb el tema, ha vist la llum el seu videoclip: una peça molt intimista, realitzada baix els comandaments de Marc Mayor i produïda als White Trash Estudio.

Aquesta nova perla que la banda valenciana ens regala, es suma a les versions acústiques de “Siglos de Golpes” (junt a TéCanela i Road Ramos) i “Ultramar” (amb Mario Díaz de Los Aslándticos), temes inclosos al seu àlbum debut ‘Donde Nace el Infarto’, disponible a totes les plataformes i en llibre CD a botiga.ppf.cat. Dos temes confinats que van veure la llum els darrers mesos i que van suposar un veritable salvavides, enmig d’una de les situacions més cruentes que hem viscut.

Uns moments complicats en els quals, la banda va haver de suspendre la seva gira de presentació de ‘Donde Nace el Infarto’. Ara, amb aquesta nova normalitat, pareix que els valencians poden tornar als escenaris. Encara que molt poc a poc i en un format diferent: més reduït i en acústic. D’aquesta manera, gaudirem de la música en viu de Ciudad Jara els propers 25, 26, 27, 28, 29 i 30 d’agost a La Casa de la Mar de València, on ja han penjat el cartell de ‘sold out’ en les sis dates. A més del concert a les Nits del Fòrum de Barcelona, el dia 9 de setembre.

‘Donde Nace el Infarto’ LLIBRE CD
Disponible a botigues i online a la nostra web

Xarxes Socials de CIUDAD JARA

Web | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | Spotify |


CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: litus@ppf.cat · 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.