Select Page

NOTÍCIES

‘Comptes vells, baralles noves’ dels The Anti-Patiks, disponible el 25 de gener!

19/01/2015

theantipatiksbarretsdepalla

Avui us avancem un dels singles del disc, “Barrets de palla”, al bandcamp del grup i a youtube!El nou disc del grup de (punk) rock català The Anti-Patiks disponible el proper 25 de gener online!

La gira de presentació començarà el dissabte 31 de gener, com no podia ser d’altra manera, a Ullastrell!!!

giraantipatiksppfEl millor grup de (punk) rock català del moment té enllestidíssim el seu nou disc titulat ‘Comptes vells, baralles noves’. Tal i com anunciàvem la setmana passada, el nou CD apareixerà en format físic via Propaganda pel fet! i es podrà comprar via botiga online a partir de dilluns 26 de gener i als concerts de presentació que són a punt de començar.

Avui us avancem un dels hits del disc, “Barrets de palla”, un temón de poc més d’un minut de durada on The Anti-Patiks fan gala del seu saber fer: rapidesa, destresa, precisió i un missatge planer però 100×100 punkrock al voltant del contingut musical imperant al país (també al circuït de festes populars). Que comenci la gresca!!! “Barrets de palla” ja disponible al Bandcamp del grup i a can Youtube!

The Anti-Patiks començaran a girar el nou espectacle i el nou disc el proper dissabte 31 de gener a casa, a Ullastrell, en una vetllada que promet tot el descontrol que se li preveu i una mica més. Les primeres dates confirmades portaran a The Anti-Patiks i els comptes vells i les baralles noves a Manresa, Lleida, Barna, Sarrià de Ter i Terrassa!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...