Select Page

NOTÍCIES

Concert de 40 anys de Bressola al Tradicionàrius amb el Xerramequ!

13/01/2016

La celebració dels 40 anys de la Bressola serà aquest divendres al C·A·T amb un concert liderat pel Xerramequ!

“Sem nord, fem Bressola!” serà un espectacle conduït per Marc ‘Xerramequ’ Serrats i la col·laboració de Feliu Ventura i Xavi Sarrià entre altres!

El concert revisarà les cançons més populars de l’exitós ‘Musiquetes per la Bressola’ i els dos discos posteriors

Enguany, el Xerramequ i l’Associació d’Amics de la Bressola s’alien amb el Festival Tradicionàrius per parir una nit (gairebé) única d’homenatge als 40 anys de lluita de la Bressola i el seu compromís amb la llengua i cultura catalanes més enllà dels Pirineus. “Sem nord, fem Bressola!” tindrà lloc aquest divendres a Gràcia, amb una banda liderada pel Marc ‘Xerramequ’ Serrats i les col·laboracions de Feliu Ventura, Xavi Sarrià, Carles Belda, Raph Dumas, Anna Roig, Titot i Oriol Serna. L’espectacle repassarà les cançons més populars de l’exitós primer àlbum ‘Musiquetes per la Bressola’ (Propaganda pel fet! 2008) i dels dos discos posteriors. L’actuació, emmarcada dins el Festival Tradicionàrius, tindrà rèplica amb el Xerramequ acompanyant la mainada de la Bressola una setmana després al Teatre Municipal de Girona.

‘SEM NORD, FEM BRESSOLA!’
40 ANYS DE BRESSOLA · TRADICIONÀRIUS

XERRAMEQU i amics
15 de gener · 22h
C·A·T · Gràcia (BCN)
8€ adult / 5€ infant

XERRAMEQU i mainada de la Bressola
22 de gener · 20h
Teatre Municipal · Girona
Més infos i tiquets anticipats online

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Xerramequ

Xerramequ

Marc Serrats, Xerramequ. 50% del duo de productors Xerramequ Tiquis Miquis. Compositor, guitarrista, cantant. Amb Xerramequ Tiquis Miquis ha enregistrat dos àlbums, l’homònim i el doble CD Obrador. També, a mitges amb la Núria Lozano, són els responsables de l’exitòs...