Select Page

NOTÍCIES

“Controversy”, single d’avançament de l’imminent nou disc de Pungle Lions ‘Round the corner’

08/07/2015

Els francesos Pungle Lions (exLaPhaze) anunciaven fa un mes la data de sortida del seu primer elapé titulat ‘Round the Corner’: 4 de setembre!

Avui us oferim “Controversy”, single d’avançament del disc: un temacle marca de la casa per suar-lo i ballar-lo!

Pungle Lions presentarà el seu nou disc el proper 18 de setembre dins la programació oficial del Mercat de Música Viva de Vic

Amb un estiu marcat pel ritme d’actuacions a festivals de volada a França, el grup francès de reggae, punk i soul Pungle Lions ja escalfa la sortida del seu primer elapé el proper 4 de setembre. Tal i com anunciàvem a mitjans de juny, el grup nascut de les cendres dels mítics La Phaze editarà a la tornada de vacances el seu primer llarga durada titulat ‘Round the Corner’, una col·lecció de 13 cançons que sobre la base de reggae, soul i punk de la banda incorporen també latin, beats de jungle i hip hop, riffs de hammond vintage… per conferir una col·lecció d’autèntics hits.

Avui us oferim un single d’avançament del disc, la cançó “Controversy”, que també està disponible a iTunes. Disfruteu-la i manteniu-li el ritme si podeu!

Pungle Lions estaran presentant el disc el 18 de setembre a la Carpa Vermella del Mercat de Música Viva de Vic!!!

https://www.facebook.com/punglelions https://twitter.com/punglelions

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Pungle Lions

Pungle Lions

Pungle Lions és la nova banda de Damny i Rouzman, cantant i bateria respectivament de la mítica i extinta banda francesa La Phaze, amb la que van girar mundialment i amb la que van crear un inèdit i exitós estil propi resultant de barrejar punk i jungle amb cadències...