Select Page

Acomiadem el 2015 i obrim la darrera píndola de les 14 sessions del CD-DVD ‘L’Ovidi se’n va a Palau’ que hem penjat a la xarxa

Aquella nit tan especial la vam cloure, a cop de dolçaina i guitarra, sense més, amb “Homenatge a Teresa” i “La Muixeranga”

El 2016 tornarem a fer nostre el “No me’n vaig, sóc qui torna”. Seguim, Ovidi, seguim!

Durant tot l’any, i coincidint amb la commemoració del XX aniversari de la mort de l’Ovidi Montllor, els dijous d’enguany hem anat penjant en obert a la xarxa el contingut del CD-DVD ‘L’Ovidi se’n va a Palau’. Avui, dijous 31 de desembre, hem pujat el darrer capítol del DVD, corresponent a la cloenda de l’emotiu concert, amb les interpretacions a dolçaines i guitarra de “Homenatge a Teresa” i “La Muixeranga”. Aquell 15 de maig de 2006, des de Propaganda pel fet! i l’Ateneu La Torna volíem celebrar els nostres respectius 10 anys de singladura, que coincidien amb el X aniversari del traspàs de l’artista d’Alcoi. Amb el suport de Vilaweb, de la Comissió Recordant l’Ovidi, de l’Espai País Valencià, el COOP 57 i La Directa, vam muntar un bon pollastre tot penjant el cartell d’esgotades les localitats al Palau de la Música i dedicant-nos una nit que totes les assistents tenim gravada a foc. Ara, finalment, ja teniu disponible la llista de reproducció amb el concert íntegre. Us desitgem un fantàstic 2016 en clau Ovidi, perquè “no me’n vaig, sóc qui torna”.

Llista de reproducció amb el concert íntegre

https://www.youtube.com/watch?v=PLWcx6Sj9QxKik3XJ9SftTExE-c88GzfHh

Comprar el CD-DVD