Select Page

NOTÍCIES

Desembarquem al 10è Ateveu amb Pep Botifarra i Miquel Gil i les vacances de Feliu Ventura i el Xerramequ amb els Aborígens!

31/08/2016

L’edició d’enguany de l’Ateveu, la mostra de cançó d’autor de Vilanova i la Geltrú, arriba aquest cap de setmana a la desena edició i hi desembarquem de valent!

‘Faré Vacances’, l’espectacle per jamaicanes d’homenatge a Ovidi Montllor de Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens, serà el plat fort de la nit de divendres 2 de setembre

Pep Botifarra i Miquel Gil clouran l’edició d’enguany el dissabte 3 de setembre amb el seu espectacle conjunt ‘Nus’

L’Ateveu és la mostra de cançó d’autor de Vilanova i la Geltrú i aquest divendres 2 i dissabte 3 de setembre arriba a la seva desena edició amb una forta presència d’artistes de la casa. La Plaça de l’Assumpció comptarà amb 5 actuacions de renom durant dues vetllades, que començaran a les 22h i seran de caràcter gratuït. Divendres 2 de setembre Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens passaran pel tamís jamaicà grans clàssics de l’Ovidi i peces mítiques del cantant i autor de cançons xativí: alerta perquè en breu anunciaran a més novetats discogràfiques i alguna perla extra pot caure aquests dies també a la tarima! La nit de divendres l’obriran Borja Penalba, Mireia Vives i Roc Casagran amb “L’amor fora de mapa”. El segon dia de la mostra, dissabte 3 de setembre, Pep Botifarra i Miquel Gil són els caps de cartell amb el seu espectacle ‘Nus’, en una nit de cartell triple que es complementarà amb Amaia Hernández i Lídia Pujol. Felicitats a l’Ateveu pels deu anys de mostra! Avant amb la cançó d’autor!

FELIU VENTURA amb EL XERRAMEQU i els ABORÍGENS
‘FARÉ VACANCES: UNA VISITA A OVIDI MONTLLOR’
&nbsp &nbsp ATEVEU · MOSTRA CANÇÓ AUTOR (Vilanova i la Geltrú)
&nbsp &nbsp Divendres 2 de setembre
&nbsp &nbsp Plaça de l’Assumpció · 22h · Gratis

MIQUEL GIL i PEP BOTIFARRA
‘NUS’
&nbsp &nbsp ATEVEU · MOSTRA CANÇÓ AUTOR (Vilanova i la Geltrú)
&nbsp &nbsp Dissabte 3 de setembre
&nbsp &nbsp Plaça de l’Assumpció · 22h · Gratis

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.