Select Page

NOTÍCIES

Després de Xile, Argentina i Alemania aquest 2017, diumenge és el torn de La Raíz a Dublín!

04/05/2017

La banda #1 de l’escena mestissa i compromesa estatal actuarà a Dublin el proper diumenge 7 de maig

La gira ‘La Hoguera de los Continentes’ ja ha dut enguany a La Raíz a Argentina, Xile i Alemanya fa dos caps de setmana i ara ataca Irlanda abans de saltar a Itàlia, Polònia, Portugal i Mèxic els propers mesos

La Raíz visitaran per primera vegada Irlanda amb un concert al Button Factory de Dublin el proper diumenge 7 de maig dins el cicle Rock Sin Subtítulos

Després de posar del revés el panorama musical estatal el passat any amb la publicació del seu últim disc ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet! 2016) i una gira de presentació plagada de sold-outs i actuacions als principals festivals de l’estat, La Raíz ja estan immersos en un tour que de moment serà el més internacional de la seva carrera: “La Hoguera de los Continentes” ja ha passat per Amèrica Llatina (Buenos Aires i Santiago de Chile a principis de febrer), el retorn a Alemanya fa dos caps de setmana (retrobada amb Berlin i per primer cop a Hamburg) i aquest diumenge toca assaltar Dublin abans de fer el salt cap a Itàlia, Polònia, Portugal i Mèxic en els propers mesos.

La Raíz actuaran per primera vegada a Irlanda aquest diumenge. La Cita és al Button Factory de Dublin dins el cicle ‘Rock sin subtítulos’.

Si corres per Irlanda, no t’ho deixis escapar!

LA RAÍZ ‘La hoguera de los continentes 2017’

Diumenge 7 de maig
Button Factory · DUBLIN
19h portes | 20h concert
15,26€ anticipada
Anticipada online

SEGUEIX LA RAÍZ A LES XARXES SOCIALS

Videoclip “Rueda la corona”
Més de 3 milions de visualitzacions

Videoclip “Elegiré”
Més de 1.900.000 de visualitzacions

Escolta el nou disc ‘Entre poetas y presos’
Més de 2 millones de visualitzacions

Facebook – més de 120.000 seguidors
Twitter – més de 47.000 seguidors
Youtube – més de 60.000 seguidors i 26 milions de visualitzacions
Instagram – més de 53.000 seguidors

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.