Select Page

Avui, Xavi Sarrià actua amb Feliu Ventura al Born de Cançons… per celebrar-ho, per cada 15€ de compra a la botiga online, us regalem ‘La Revolta de l’Ànima’ dels Obrint Pas!

Avui obrim el capítol #12 de ‘L’Ovidi se’n va a Palau’ amb La Fera Ferotge!

Botiga PPF!

Arriba el dijous i ja tornem a tenir aquí els dijous bojos de la botiga online de Propaganda pel fet! Avui, aprofitant l’avinentesa que l’amic Xavi Sarrià i en Feliu Ventura actuen al CC El Born dins el cicle Born de Cançons, us oferim de franc el primer disc dels Obrint Pas, ‘La Revolta de l’Ànima’ per cada comanda superior a 15€ que feu fins les 23:59h! Només avui, dijous… dijous boig a la botiga online! Canya!

S’està acabant el 2015 i nosaltres el 2016 seguirem homenatjant l’Ovidi… però volem rematar la iniciativa que encetàvem fa molts mesos: oferir-vos en obert el contingut del gran concert de fa 10 anys al Palau de la Música i que vam editar en CD-DVD amb ‘L’Ovidi se’n va al Palau’. Avui toca una de les darreres píndoles, en concret la número 12 de la sèrie, amb La Fera Ferotge com a protagonistes i tot interpretant ‘Sageta de foc’ i ‘Escola de Ribera’!

Més… a la notícia d’Enderrock.cat