Select Page

NOTÍCIES

Dijous molt cowboy amb The Anti-Patiks a la Dresden de Cerdanyola!

23/11/2016

Aquest dijous els herois del punk-rock mediterrani The Anti-Patiks baixen d’Ullastrell a Cerdanyola!

La sala Dresden acull nou concert de The Anti-Patiks i pots entrar-hi per la cara via Facebook!

Després del destroy-tour al País Valencià del darrer finde, la milícia punk-rock encara la fi de l’any… però encara queda la Impuríssima de St Boi de Llobregat!

El millor grup de punk-rock mediterrani del país va que se les pela. El passat cap de setmana van posar del revés el País Valencià amb tres dates acompanyats del tarragonins CRIM, i aquesta setmana hi tornen al seu estimadíssim Vallès: dijous assalt a la Dresden en el que serà no pas un Black Friday, sinó un Punk Thursday en tota regla universitària, o com dirien els nostres estimadíssims herois per un concert entre setmana, serà un concert i un dijous ‘molt cowboy’. Si us passeu per l’eventu de Facebook i us allisteu, entreu gratis. La milícia us crida i ho posa fàcil. Ja sabeu que només el punk rock ens fa feliços!!!

THE ANTI-PATIKS
COWBOY & PUNK THURSDAY
Dijous 24 de novembre
Sala Dresden · Cerdanyola del Vallès
23:30h · gratis via FB EventESCOLTA’LS A SPOTIFY iTUNES i A TOT ARREU CADA DIAAAAAAAA!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

The Anti-Patiks i Auxili al Castanyada Rock de Piera!

Una de les cites imprescindibles de la tardor arriba dilluns 31 d’octubre a Piera: enguany el Castanyada Rock gratis amb The Anti-Patiks i Auxili entre altres! The Anti-Patiks seran també a l’OutroFest de Badalona el dissabte 29 d’octubre i el 4 i 5 de novembre a...

L’estiu s’acaba i la tardor arriba ben antipàtika!

L’estiu s’acaba i la tardor arriba ben antipàtika!

The Anti-Patiks continuen el seu tour de presentació del darrer EP en vinil ‘Només el punk rock em fa feliç’: dates de tardor confirmades! Els herois del punkrock mediterrani i artífex de la cançó de l’estiu visitaran a partir d’aquest setembre terres de l’oest i el...