Select Page

NOTÍCIES

Disponible online el documental ‘La batalla d’Amed’ de Xavier Artigas, Feliu Ventura i Xavi Sarrià

06/07/2016

El documental que recull el viatge de Xavi Sarrià, Feliu Ventura i Xavier Artigas al Kurdistan assetjat ens l’ofereixen online per tothom

El 8 de març la diputada catalana Mireia Vehí i l’activista feminista Maria Juez van ser retingudes, escorcollades i incomunicades a l’aeroport d’Istanbul, i finalment expulsades del país, quan es dirigien a les marxes del 8 de març a Diyarbakir, la capital del Kurdistan de Turquia.

Com a resposta, la CUP va proposar a Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas, i al cantautor Feliu Ventura, viatjar a Diyarbakir el 21 de març, la Diada Nacional del Kurdistan, per gravar-hi un petit documental que ajudés a difondre la situació dramàtica i silenciada del poble kurd a Turquia, que des de novembre de 2015 portava mesos patint setges i bombardejos de l’exèrcit, el qual ja ha destruit nou ciutats kurdes i provocat desenes de milers de refugiats i exiliats.

El resultat d’aquest viatge es presenta ara en forma de documental.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.