Select Page

NOTÍCIES

El 4 de setembre surt l’elapé de Pungle Lions i el 18 de setembre, en directe al MMVV!

18/06/2015

PLviniltransparent

El nou projecte dels mítics La Phaze anuncia data per la sortida del seu primer disc ‘Round the corner’ i presentació al Mercat de Música Viva d’enguany! (…) 

PLcadillac

El nou projecte els exmembres de La Phaze anuncia sortida de nou disc ‘Round the corner’ pel proper 4 de setembre

Pungle Lions estaran presentant el nou disc el 18 de setembre dins la programació del Mercat de Música Viva de Vic

Aquest estiu ens ofereixen un grapat d’ocasions per trobar-los a la tarima: demà, amb Calle 13 a París!

Pungle Lions és el nou grup de Damny i Rouzman (cantant i baterista del mític grup La Phaze). Formats el 2013, el grup ha distribuït una col·lecció de singles digitals i un primer EP titulat ‘That’s Funny’ el febrer de 2015, com adelantament del que serà el seu primer llarga durada. L’esperat elapé, que durà el títol de ‘Round the corner’, sortirà el proper 4 de setembre carregat de canonades de reggae, soul, punk-rock i pungle, els estils que la banda controla i mixa amb l’efectivitat d’un sound system jamaicà per aconseguir la seva potent proposta.

La liquadora de Pungle Lions es posa en marxa a ‘Round the corner’ per oferir-nos 13 cançons que incorporen també apunts latin, beats de jungle i hip hop, riffs de hammond vintage… i que confereixen una col·lecció de d’autèntics hits que ens faran la reentrada al curs de setembre molt més fàcil!

El grup estarà presentant oficialment el seu primer disc el 18 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic, a la Carpa Vermella a les 01:15h. No us ho perdeu!

Fins aleshores, els podeu pillar en directe demà a París al Bataclan, obrint per Calle 13. I el 21 de juny a Fos-Sur-Mer, el 18 de juliol al Festival Objectif Rock de Rochetrejoux, al Festival Cabaret Frappé de Grenoble el 25 de juliol, Les Nuits de St Sauveur el 6 d’agost, el Festival du Chien à Plumes de Villegusien el 7 d’agost, el Festival Vient Chercher Bonheur de Meigné el 26 de setembre i el 8 de novembre obrint per Nina Hagen a París.

 

https://www.facebook.com/punglelions


PUNGLE LIONS 

Divendres 18 de setembre

MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC
Carpa Vermella · 01:15h: 22h


Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Pungle Lions

Pungle Lions

Pungle Lions és la nova banda de Damny i Rouzman, cantant i bateria respectivament de la mítica i extinta banda francesa La Phaze, amb la que van girar mundialment i amb la que van crear un inèdit i exitós estil propi resultant de barrejar punk i jungle amb cadències...