Select Page

NOTÍCIES

“El circo de la pena”, en directe i amb orquestra simfònica, és el nou videoclip de La Raíz

06/06/2017

La banda de Gandia estrena avui nou videoclip amb una versió en directe i amb arranjaments per orquestra simfònica de la cançó “El circo de la pena”

Més de 100 músics de les orquestres públiques d’Oliva i Altea acompanyen a La Raíz en un videoclip gravat en directe al Teatre Serrano de Gandia que remet a l’estètica de pel·lícules com ‘Whiplash’

“El circo de la pena” és el tercer videoclip que acompanya el darrer disc de La Raíz, ‘Entre poetas y presos’, després de “Rueda la corona” amb més de 3 milions de reproduccions i “La Hoguera de los continentes”, que acumula vora 1.400.000 visualitzacions

La banda valenciana La Raíz presenta avui nou videoclip. “El circo de la pena” és el tercer videoclip que acompanya el seu darrer àlbum ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet!, 2016), després dels clips dels singles “Rueda la corona” i “La hoguera de los continentes”, que acumulen vora 5 milions de reproduccions des que es publicaren fa poc més d’un any. Per aquest tercer clip La Raíz s’ha volgut embarcar en una nova aventura musical parida des del sentiment i la necessitat d’explorar nous horitzons musicals. “El circo de la pena” és una versió enregistrada en directe amb arranjaments per orquestra simfònica a càrrec de Xavier Banyuls i el videoclip que l’acompanya és el resultat de posar sobre el mateix escenari, el del Teatre Serrano de Gandia, a la banda La Raíz i els més de 100 músics de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música Josep Climent d’Oliva i de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal Professional d’Altea sota la direcció de Vicent Simó. Tal i com explica el mateix grup, “volem conèixer totes les músiques i no entenem d’èpoques, palcs o música de classes”, tot afegint que “és per això que volem estar amb els músics que teballen, dins i fora dels conservatoris, amb les mestres, els grups, les txarangues, les bandes de música, les agrupacions musicals… tota eixa gent que ens ha ensenyat que quan sortim del camí marcat és quan retrobem la bellesa de sentir i explorar”.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.