Select Page

NOTÍCIES

El clip “Los borbones son unos ladrones” aconsegueix 1 milió de reproduccions 24 hores després de la seva publicació (ja disponible a Spotify)

11/04/2018

>>>SOLIDARITY DOWNLOAD<<< | SPOTIFY | APPLE MUSIC

“Los Borbones son unos Ladrones” ha aconseguit més d’un milió de reproduccions 24 hores després de la seva publicació i ser número 1 en tendències a YouTube

La cançó, que es va estrenar dilluns 9 d’abril amb un videoclip gravat a la presó Model de Barcelona, ja està disponible a Spotify

El tema forma part de la campanya continua del col·lectiu #NoCallarem i hi participen fins a 13 rapers del panorama estatal com Frank T, Elphomega, Def con Dos, Rapsusklei, Los Chikos del Maíz, La Raíz, ZOO, Machete en Boca o Tríbade

“Passar a l’acció, perquè demà pots ser tu. Alçar la veu, perquè el silenci és còmplice. Cantar-ho juntes, també a l’uníson, doncs juntes som més fortes”. Aquesta és l’essència que hi ha darrere de “Los Borbones son unos Ladrones”, el tema d’autoinculpació col·lectiva que vol denunciar la censura i la falta de llibertat d’expressió a l’estat espanyol, així com la persecució judicial que pateixen artistes com Valtonyc o Pablo Hasel pel contingut reivindicatiu de les seves cançons.

La peça es va publicar a YouTube el 9 d’abril juntament amb un clip de vídeo gravat a la presó Model de Barcelona i el ressò mediàtic ha estat brutal: 24 hores després de la seva publicació el vídeo ja compta amb més d’un milió de visites, és número 1 en tendències a la plataforma i els principals mitjans de comunicació catalans i d’arreu de l’estat han recollit la notícia en les seves publicacions. Per acabar-ho d’arrodonir, a partir de dimarts 10 d’abril el tema també estarà disponible a Spotify.

“Los Borbones son unos Ladrones” ha estat dirigit per Pau Llonch d’At Versaris i compta amb la participació de rapers consagrats de l’escena com Frank T, Elphomega, Def Con Dos o Rapsusklei, juntament amb altes bandes més joves o emergents com son Los Chikos del Maíz, La Raíz, ZOO, Machete en Boca o Tríbade. Però no només el món del hip hop participa en la iniciativa. Grups com Txarango, Gossos, KOP, Pirat’s Sound Sistema, Companyia Elèctrica Dharma, Smoking Souls i altres artistes han volgut plantar-se i alçar la veu contra la censura. No menys importants són en Juan Pablo Balcazar (baix), la Clara Peya (piano), l’Antonio Torres (bateria) i en Roger Martínez Solé (saxo), que han composat el beat especialment per l’ocasió.

La publicació del tema “Los Borbones son unos Ladrones” s’emmarca dins la campanya que coordina el col·lectiu #NoCallarem amb el propòsit de solidaritzar-se amb les repressaliades per la censura i fer un crit a favor de la llibertat d’expressió, ja que cal denunciar la deriva repressiva de l’estat en el món artístic i fer front a la criminalització que pateixen els artistes que remouen consciències amb les seves creacions.

Per totes i cadascuna de les reproduccions que permeten difondre el missatge: 1.000.000 de gràcies!

>>>DONATIUS i DESCÀRREGA SOLIDÀRIA<<<

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

At Versaris

At Versaris

At Versaris ha estat un dels grups de rap en català més consolidats i pioners en molts aspectes: no sols per utilitzar el català com a llengua en les seves cançons, també perquè des de 2013, tots els seus treballs s’encontren en format de lliure descàrrega i...