Select Page

NOTÍCIES

El grup de “Estiu”, ZOO, torna el 2017 amb nou disc i nova gira!

21/11/2016

Els de Gandia van posar del revés el panorama català amb el hit “Estiu” el juny de 2014

L’artista revelació del 2015 va triomfar entre públic i crítica amb el primer disc ‘Tempestes vénen del sud’

Un 2017 ple de novetats pel grup preferit que uneix el jovent i el públic adult: nou disc i nova gira de ZOO la propera primavera

Després de posar del revés el panorama català el juny de 2014 amb l’aleshores única cançó del grup, “Estiu” (més d’1.430.000 views a youtube), a finals del mateix any ZOO publicaven el seu aclamat primer disc ‘Tempestes vénen del sud’ (Propaganda pel fet! novembre 2014). Del no res, el grup de Gandia passà a convertir-se en el grup punter del moment, artista revelació i a omplir sales i festivals durant tot el 2015 tot presentant la seva òpera prima. El 2016 ZOO han actuat a grans festivals (Cruïlla, ViñaRock, WeekendBeach…) i a un bon grapat d’escenaris d’alçada fins el mes d’agost, moment en el qual el grup ha aturat l’activitat en directe i s’ha centrat en preparar el nou disc que ha d’aparèixer al març de 2017. Panxo i els seus preparen una nova col·lecció de hits que tornaran a robar el cor als més joves i també als que ens pensàvem que ja no teníem edat per fer de fans! A partir de la primavera el grup anirà a per totes… però no badeu… la contractació ara és oberta però no ho serà indefinidament!


Notícies seleccionades actualitat grup, aquí!
Web grup
Facebook grup

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.