Select Page

NOTÍCIES

El viatge de Ciudad Jara ha començat: el nou projecte de Pablo Sánchez és ja una realitat

18/10/2019

El líder, compositor i vocalista de La Raíz, presenta el seu nou projecte, Ciudad Jara, que veurà la llum en febrer de 2020

“Hoy nace, dura como la piedra, una ciudad nueva. Un nuevo lugar.”

Després de l’aturada indefinida de La Raíz, Pablo Sánchez, compositor i vocalista de la mateixa banda, inicia un nou viatge amb el seu projecte, Ciudad Jara. Un viatge personal, que prendrà forma amb el seu primer àlbum, que sortirà a principis del proper any.

Una dotzena de noves composicions que han estat enregistrades en els estudis de Casa Murada (Tarragona), baix la producció de Santos&Fluren i Tato James, i envoltat de músics de primer nivell. I totes elles sorgides amb molta estima durant més d’un any i que es troben a mig camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i la sensibilitat tan especial del cantautor. Cançons que transiten a través del rock, el rap o el pop, i inclòs el country o el funk, aconseguint una mescla de sons i estils que ja eren habituals en els anteriors projectes de l’artista. Cançons que suposen un viatge a l’interior i a aquesta lírica tan característica de Pablo Sánchez, i que es submergeix en les entranyes de Ciudad Jara.

Benvinguts a Ciudad Jara. Poc a poc s’aniran desvetllant més detalls d’aquest viatge que arrancarà a 2020 amb nou disc i amb una intensa gira.

Xarxes Socials i web de CIUDAD JARA

Web | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

¿Dónde estáis?

No recuerdo ya esas manos, y aquel cielo de banderas.

¿Dónde estáis? os echo en falta.

Hoy nace, dura como la piedra, una ciudad nueva. Un nuevo lugar.

En ella se levanta el vaso y el puño.
En ella cabe la locura de remate.
Todo tenía un por qué.
Un viaje a un lugar nuevo.
Un destino del que tú también formas parte.
Bienvenidos a CIUDAD JARA

“ÚNETE AL VIAJE. ESTAMOS LLEGANDO”.

CONTRACTACIÓ DE DIRECTES: litus@ppf.cat · 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.