Select Page

NOTÍCIES

‘Elegiré Tour 2015’ de La Raíz: dates confirmades!

12/06/2015

laraizvinarockfotos

La Raíz anuncien les úniques dates restants pel ‘Elegiré Tour 2015’. Ja ho sabeu, els de Gandia enguany estan treballant en nou disc pel 2016 i aquestes seran les úniques oportunitats de veure’ls en directe! Poques dates però ben distribuïdes! No badeu! (…)

Aquest 2015 La Raíz actuarà amb comptagotes doncs el grup ja està concentrat en el seu nou disc, previst pel 2016: aquí l’agenda amb les úniques oportunitats per xalar-los! 

Els de Gandia han signat enguany actuacions històriques a La Riviera de Madrid, el Viñarock o el Papillons du Nuit a França i encaren amb ganes les cites estivals

Al Principat els trobareu només a Montblanc (Acampada Jove) i a les festes de Bescanó i Arbeca!!!


elegirétour

Aquest 2015 els de Gandia el dediquen a preparar nou disc, amb sortida prevista per la primavera de 2016. Després de tres anys de non-stop tour i d’èxits rotunds en directe, el 2015 La Raíz aixeca el peu de l’accelerador dels directes però no hi ha aturada. Les dates són poques i estan triades. Són les que hi són i hi són les que són: si no voleu passar l’estiu sense ells, aquí teniu l’agendaI

La Raíz portarà el seu potentíssim directe arreu de l’estat espanyol. La propera cita serà al FEM 2015 de Fuerteventura, en la primera visita dels valencians a les Canàries. A la península el grup anirà amunt i avall, de l’Aragó a Extremadura passant per dates d’alçada com el Revenidas Fest de Pontevedra, el Zuraideko Bestak a Iparralde, el Weekend Beach de Málaga o l’Acampada Jove de Montblanc. Aquesta data catalana es completa amb dues cites més que sumen les tres úniques oportunitats de veure els valencians al Principat enguany: el 7 d’agost a Bescanó i el 14 d’agost a Arbeca.

Poques dates, però amb moltes ganes. Amb moltes ganes que els de Gandia comencin a perfilar el nou disc i amb moltes ganes de compartir amb vosaltres les poques oportunitats per xalar amb un directe excepcional que ja va posar del revés el Viñarock 2015 en una actuació que és ja llegendària!

 


VÍDEOS LA RAÍZ VIÑAROCK 2015

Des de dins…
La Raíz · Viña Rock 2015

Des del públic
La Raíz · Viña Rock 2015

“Suya es mi guerra”
La Raíz · Viña Rock 2015

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.