Select Page

NOTÍCIES

Els valencians La Raíz, nova incorporació a Propaganda pel fet!

17/09/2014

LaRaizSET14

La Raíz són la punta de llança de l’actual i efervescent escena del País Valencià

El multitudinari grup de La Safor combina magistralment estils com el reggae, el hip hop, l’ska i el rock i ofereix un espectacular directe que arrasa per allà on passa

La Raíz tanca un 2014 d’èxits arreu de l’estat espanyol i Europa i encara un 2015 de preparació de nou disc

laraiz_galeria3El passat dilluns us anunciàvem la incorporació dels valencians ZOO a la família de Propaganda pel fet! El País Valencià bull com fa temps que no ho feia i les propostes artístiques que es couen al foc de la realitat valenciana són ara ja legió. D’entre totes, la multitudinària banda La Raíz (Gandia) són el màxim exponent avui en dia. El grup, que es formà al 2003 i que ja ha enregistrat quatre discos, ha girat extensament aquest 2014 en suport del seu darrer àlbum “Así en el cielo como en la selva” (2013) aconseguint èxits rotunds arreu de la geografia valenciana, estatal i en les seves primeres incursions a festivals d’estiu a Europa. Concert darrere concert, festival darrere festival i ciutat darrere ciutat, La Raíz ha convulsat el panorama musical independent de l’estat espanyol amb una sorprenent compenetració amb el públic i un còctel explosiu de força, ràbia, festa i protesta. El tour ha esgotat les localitats a moltes de les sales estatals per les quals La Raíz passà a principis d’any, ha comptat amb actuacions memorables a festivals de primer nivell com Viña Rock, Planet Babylon Night (Madrid) o Arenal Sound (Burriana) i ha fet les delícies del públic forani a cites europees d’alçada com el Pole Pole Fest de Bèlgica o el Festival Mundial a Holanda.

De cara al 2015 el grup prem l’accelerador artístic al local d’assaig i l’estudi de gravació, amb la vista posada en la composició i enregistrament d’un nou disc que encara no té data de sortida però que tant el grup com els mitjans i el seus seguidors ja estan esperant en candeletes. Durant el 2015 el grup es concentrarà doncs en el nou disc, però no oblidarà la carretera i els directes: si bé el número de d’actuacions previstes no serà elevat, La Raíz no volen desconnectar dels directes i estaran disponibles per posar del revés la tarima en un bon grapat d’ocasions.

Des de Propaganda pel fet! ens enorgullim d’aparellar els nostres camins amb un projecte musical ple d’il·lusions com el de La Raíz i de poder treballar colze a colze amb ells en un futur ple de reptes. La cosa no ha fet sinó començar!

Podeu seguir tota l’actualitat de La Raíz a través dels seu web (http://www.laraiz.es/ca) i xarxes socials (facebook , twitter i youtube), a més dels canals habituals de Propaganda pel fet!

CONTRACTACIÓ JA OBERTA PEL 2015!

contractacio@ppf.cat / (+34) 938787471

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.