Select Page

NOTÍCIES

Esgotades totes les localitats pel comiat de tres dates de La Raíz a Madrid: darrera oportunitat per BCN i València!

12/07/2018

La Raíz esgota totes les localitats per les tres dates de comiat a Madrid el 1, 2 i 3 de novembre a la Black Box deVistalegre Madrid

Només queden entrades per la segona data al Sant Jordi Club de Barcelona el 19 d’octubre i pel darrer concert a València el 17 de novembre!

Després d’enregistrar ‘Nos volveremos a ver’, el darrer disc en directe al Palacio de los Deportes de Vistalegre de Madrid amb més de 10.000 fans, els de Gandia anunciaven una aturada indefinida als 12 anys d’incessant activitat que han situat la banda al capdavant de l’escena mestissa alternativa de l’estat español

Tal i com van anunciar a finals de l’any passat, La Raíz s’acomiaden de manera indefinida aquest 2018. Fins avui els de Gandia havien anunciat els comiats de Barcelona (Sant Jordi Club, 19 i 20 d’octubre… tot el paper ja venut pel dia 20) i Madrid (Vistalegre The Box l’1, 2 i 3 de novembre… entrades esgotades els dies 2 i 3) però no havien fet pública la data de comiat. La Raíz anuncien avui que s’acomiaden indefinidament amb el que serà el seu darrer concert, una cita que tindrà lloc el dissabte 17 de novembre a l’Auditori de La Marina Real de València i pel qual les entrades estaran disponibles via Codetickets el proper 14 de juny a partir de les 10AM i fins esgotar les localitats.

La Raíz s’acomiada i ens deixa un llegat de 12 històrics anys assaltant escenaris dins i fora de les nostres fronteres, amb cinc treballs enregistrats, un disc en directe i quinze països defensant el seu missatge.

Durant tot aquest estiu els de Gandia passaran amb la seva gira de comiat pels millors festivals de l’estat i visitaran les illes britàniques el setembre abans dels comiats a Barcelona, Madrid i València el 17 de novembre.

La Raíz van revolucionar des de la independència el panorama alternatiu de l’estat espanyol amb ‘Entre poetas y presos’ la primavera de 2016, un disc la sortida del qual va venir acompanyada d’una rebuda excepcional per part de la crítica però sobretot del públic: el grup es va col·locar entre els 30 àlbums més venuts a les botigues a la llista Top100 Discos Más Vendidos de Promusicae durant les 13 primeres setmanes des del llançament del disc. El terratrèmol de vendes va anar acompanyat també d’una gran acollida del videoclip del primer single (“Rueda la Corona” suma ja més de 5 milions de reproduccions) i la rèplica encara perdura: durant 2017 La Raíz va sumar 36 setmanes a la llista Top100 Streaming Álbumes de Promusicae, arribant el setembre al número 17.

En directe, el 2016 el grup va presentar el nou disc amb 70 dates arreu de les principals ciutats de l’estat espanyol i els festivals d’estiu de més anomenada a la península, a més d’incursions a Anglaterra, Alemanya, França i el Nepal. Aquest 2017 La Raíz continuà presentant ‘Entre poetas y presos’ amb una gira de marcat caràcter internacional, anomenada “La Hoguera de los Continentes”, que va comptar amb més de 40 dates als principals festivals de l’estat i que va dur als de Gandia només el 2017 a Chile, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Irlanda, Itàlia i Alemanya. El fi de gira, en un Palacio de los Deportes de Vistalegre en Madrid com un ou, va servir a La Raíz per enregistrar amb més de 10.000 seguidores el seu darrer disc, ‘Nos volveremos a ver’, un doble CD+DVD que la banda va editar el passat mes de febrer.

CONCERTS DE COMIAT LA RAÍZ

19 d’octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
ÚLTIMAS ENTRADAS DISPONIBLES!

20 de Octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA

TODAS LES ENTRADAS AGOTADAS!

1 de Noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID

TODAS LES ENTRADAS AGOTADAS!

2 de Noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID

TODAS LES ENTRADAS AGOTADAS!

3 de Noviembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID

TODAS LES ENTRADAS AGOTADAS!

17 de Noviembre de 2018
Auditori de La Marina Sud · VALÈNCIA
ENTRADES DISPONIBLES


La Raíz van revolucionar des de la independència el panorama alternatiu de l’Estat espanyol amb ‘Entre poetas y presos’ la primavera de 2016, un disc la sortida del qual va venir acompanyada d’una rebuda excepcional per part de la crítica però sobretot del públic: el grup es va col·locar entre els 30 àlbums més venuts a les botigues a la llista Top100 Discos Más Vendidos de Promusicae durant les 13 primeres setmanes des del llançament del disc. El terratrèmol de vendes va anar acompanyat també d’una gran acollida del videoclip del primer single (“Rueda la corona” suma ja més de 5 milions de reproduccions) i la rèplica encara perdura: durant 2017 La Raíz va sumar 36 setmanes a la llista Top100 Streaming Álbumes de Promusicae, arribant el setembre al número 17.

En directe, el 2016 el grup va presentar el nou disc amb 70 dates arreu de les principals ciutats de l’estat espanyol i els festivals d’estiu de més anomenada a la península, a més d’incursions a Anglaterra, Alemanya, França i el Nepal. Aquest 2017 La Raíz continuà presentant ‘Entre poetas y presos’ amb una gira de marcat caràcter internacional, anomenada “La Hoguera de los Continentes”, que va comptar amb més de 40 dates als principals festivals de l’Estat i que va dur als de Gandia només el 2017 a Chile, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Irlanda, Itàlia i Alemanya. El fi de gira, en un Palacio de los Deportes de Vistalegre en Madrid com un ou, va servir a La Raíz per enregistrar amb més de 10.000 seguidores el seu darrer disc, ‘Nos volveremos a ver’, un doble CD+DVD que la banda va editar el passat mes de febrer.

https://www.youtube.com/watch?v=PLUQoJub7aRyQGtj7kk_7diJnqeB3jQbf3

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.