Select Page

NOTÍCIES

Especial presa de la Bastilla 3/3: La Raíz demà a La Riviera de Madrid i dissabte al festival francès Papillons du Nuit amb Placebo, Lauryn Hill, IAM, Ky-Mani Marley…

20/05/2015

laraiz-france

La Raíz actuen demà dijous a Madrid al concert organitzat per l’ALBA (Alianza Bolivariana para América Latina y el Caribe). Dissabte el grup participarà al Papillons du Nuit, el principal festival musical de la Normandia a França (…)

La Raíz actuen demà dijous a Madrid al concert organitzat per l’ALBA (Alianza Bolivariana para América Latina y el Caribe)

Dissabte el grup participarà al Papillons du Nuit, el principal festival musical de la Normandia a França

El grup de Gandia comença d’avançat un cap de setmana ben mogut. Demà dijous La Raíz actuarà, com a principal reclam artístic, al concert que l’Alianza Bolivariana para América Latina y el Caribe (ALBA) organitza a la principal sala de concerts de Madrid. La Riviera acollirà una vetllada ben especial que sota el nom de ‘Las revoluciones: paz y alegría’ comptarà amb les actuacions de La Raíz, La Malamaña des d’Equador, Orlis Pineda, Tejazo Tamboo i Mayembe.

El dissabte la banda es desplaçarà fins a la Normandia, a França, per actuar al principal festival musical de la regió nord-oest del país veí, el Papillons du Nuit. La Raíz tancarà la programació de l’escenari Érébia en hora punta, les 00:45h. L’edició d’enguany del festival compta amb artistes de primera línia francesa com IAM o Yannick Noah, primeres espases mundials com Ky-mani Marley, Placebo o Lauryn Hill i apostes emergents com Selah Sue o Benjamin Clementine. Allez les valencians!!!

Amb motiu del desè aniversari de l’organització, Pirat’s Sound Sistema oferirà aquest cap de setmana tres concerts en solidaritat amb la lluita del col·lectiu. La corrua de concerts passarà per Rennes (Club 1675) i Trémargat (Tremargad Kafe i Salle des Fêtes) aquest divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de maig!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.