Select Page

NOTÍCIES

Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens publiquen ‘Montserrat’, EP vinil de 10” en homenatge a Ovidi Montllor

08/04/2017

El divendres 17 de març feia 22 anys que l’Ovidi Montllor va marxar de vacances i per reviure’l vam publicar l’EP ‘Montserrat’ de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens en digital i en edició limitada de vinil de 10”
| SPOTIFY | YOUTUBE | iTUNES | COMPRAR VINIL |

El disc ens porta les adaptacions de “Montserrat” i “Alacant – per interior –” que Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens es marquen a ritme de reggae i els corresponents remixos en clau dub a mans del gran Victor Rice

El vinil 10” és disponible a la nostra botiga online i també el trobareu als concerts de presentació

Nou llançament a la casa! Divendres 17 de març posàvem en circulació digital l’EP de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, ‘Montserrat’, amb el qual la connexió sud-nord ret homenatge al mestre d’Alcoi que el 10 de març de 1995 va marxar de vacances. Per recordar l’efemèride hem pensat enviar-li a l’Ovidi unes cançonetes ara que fa 22 anys que està de vacances: “Montserrat”, que ja vam avançar com a single i videoclip, més la seva corresponent versió dub a càrrec de Victor Rice i “Alacant – per interior –” més versió dub també a les mans de Victor Rice.

Ja són disponibles tots els continguts en streaming a | SPOTIFY | YOUTUBE | iTUNES | entre altres plataformes. A més, us hem preparat continguts exclusius: els vídeos de les versions dub que es marca el gran Victor Rice! Si heu al·lucinat amb els remixos dub i no sabíeu ben bé què és el que estava passant, aquí podeu veure l’artista fent de les seves amb el mesclador: fader amunt, fader avall, mute aquí i efecte allà! Gran!

Si sou fetitxistes us recordem que aquest treball també és disponible en edició limitada d’un fantàstic vinil de 10” que farà les delícies de totes les addictes als discos amb portades grosses o rares: és el nostre primer 10 polzades! El podeu comprar a la nostra botiga online o en algun dels concerts de presentació del nou disc que ja tenim preparats per a les properes setmanes!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.