Select Page

NOTÍCIES

Feliu Ventura avui a Madrid i dissabte a Xàtiva en homenatge a Ovidi!

21/04/2015

feliuventurahomenatja_ovidi_montllor_juan_miguel_morales

La cita d’avui és al Centre Cultural Blanquerna de la capital de l’estat, amb diverses intervencions i recital del xativí

Dissabte, a la millor ciutat del món, el concert s’emmarca en la gira de concerts d’Escola Valenciana, que enguany es titula ‘Girem amb l’Ovidi’

El cantant i autor de cançons Feliu Ventura actuarà avui al Centre Cultural Blanquerna de Madrid en el particular homenatge que han preparat a la capital de l’estat a Ovidi Montllor. L’acte, dins la ‘Semana de la Cultura Catalana’, comptarà amb la participació de Jordi Tormo, autor del llibre ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula.’; Ignasi Riera, escriptor; David Peidro, poeta; Alfons Olmo, cantautor i Feliu Ventura, que clourà l’homenatge amb un recital musical.

Dissabte serà el torn de la seva ciutat, Xàtiva. Dins la gira itinerant de concerts organitzats per Escola Valenciana, ‘La Gira’ (que enguany pren el nom de ‘Girem amb l’Ovidi’, Feliu Ventura actuarà als Jardins de la Pau a les 20h.

FELIU VENTURA
HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR
CC Blanquerna · Madrid
19h · Gratuït
http://www.ccblanquerna.cat/content/miscellany/SCC-Ovidi-Montllor.html

FELIU VENTURA
GIREM AMB L’OVIDI
Jardins de la Pau · Xàtiva
20h · Gratuït
http://ves.cat/mdft

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.