Select Page

NOTÍCIES

Feliu Ventura continua un any de col·laboracions de luxe!

06/10/2016

Feliu Ventura: després dels 20 anys hi ha molta vida!

L’autor i cantant de cançons de Xàtiva està immers en gires i edicions d’espectacles amb Xavi Sarrià i El Xerramequ i els Aborígens

L’edició de la seva primera novel·la, ‘Com un record d’infantesa’, ha donat peu a l’exitós espectacle músico-literari amb el cantant d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, titulat ‘Llibres. Batalles. Cançons’

Feliu Ventura capitaneja també l’espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor, ‘Faré Vacances’, amb El Xerramequ i els Aborígens, del qual s’editarà un EP en vinil abans no acabi l’any!

Després de celebrar 20 anys sobre els escenaris el passat 2015 amb l’edició d’un disc en vinil en directe, ‘Vers l’infinit’ (Propaganda pel fet! 2015) i un àlbum digital de rareses i versions titulat ‘Referents’ (Propaganda pel fet! 2015), el 2016 Feliu Ventura s’ha dedicat a passejar les seves cançons per continuar la seva particular celebració i a apostar per dos projectes col·laboratius amb altres artistes. L’aparició de la seva primera novel·la l’any passat, ‘Com un record d’infantesa’, fou excusa i també el moment per començar a girar seriosament un espectacle íntim, de caire músico-literari, amb el seu amic i company d’andances de joventut Xavi Sarrià (Obrint Pas). A ‘Llibres. Batalles. Cançons’ els dos artistes valencians alternen passatges de les seves novel·les amb cançons que els marcaren en la seva joventut, artistes que van de Kortatu a Victor Jara passant per Extremoduro o Daniel Viglietti, a més de cançons del xativí i d’Obrint Pas. L’espectacle ha tingut molt bona acollida i ha girat extensament estiu i tardor d’enguany. El primer semestre del 2017, la contractació resta oberta! El passat 2015 també es feien 20 anys del traspàs d’Ovidi Montllor i Feliu Ventura, juntament amb El Xerramequ i els Aborígens, posaren en marxa el seu especial homenatge a la figura de l’artista alcoià. ‘Faré Vacances, una visita a Ovidi Montllor’ és un espectacle que inclou peces de Montllor i de Feliu Ventura a ritme de rocksteady, reggae i ska… totalment per jamaicanes! Les actuacions en directe es van interrompre el passat mes de juny de 2016 i el grup va entrar a estudi per enregistrar unes quantes peces que finalment veuran la llum a finals d’any en format EP de vinil: “Montserrat” i “Alacant per interior”, a més de les seves corresponent versions dub a càrrec del guru mundial del reggae Victor Rice (qui també ha mesclat les originals) seran les 4 peces de l’artefacte!


Concerts de la gira 2016, aquí!
Darreres notícies seleccionades actualitat grup, aquí!
Web Feliu Ventura
Facebook Feliu Ventura | Facebook Xavi Sarrià | Facebook Xerramequ i els Aborígens


Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.