Select Page

NOTÍCIES

‘Instants cremant’, el nou disc d’Auxili, ja disponible en streaming i descàrrega gratuïta!

10/03/2016

A partir d’avui ja és disponible a les xarxes el nou disc de la reggae band ontinyentina Auxili, titulat ‘Instants cremant’

El trobareu en streaming a iTunes i Spotify, entre altres, i en descàrrega gratuïta al web de Propaganda pel fet!

Auxili engega la gira de presentació el proper 9 d’abril al Camp de Futbol de Benimaclet amb ZOO i La Raíz i només queden un grapat d’entrades antipes físiques!

Poseu-vos-ho al cap: el 2016 és l’any d’Auxili, la reggae band d’Ontinyent. Després d’avançar-nos les cançons “Donem la cara” amb l’Enderrock i “L’Ona” en format videoclip oficial avui ja podeu gaudir del disc complet en streaming a iTunes, Spotify i les principals plataformes i en descàrrega gratuïta al web de Propaganda pel fet!

Auxili comença el tour de presentació de ‘Instants cremants’ el proper 9 d’abril al Camp de Futbol de Benimaclet a València amb ZOO i La Raíz. Ja s’han venut milers d’entrades anticipades online i només queda un grapadet de tiquets anticipats en venda física. Les podeu trobar a València (Terra, Racó de la Corbella), Castelló de la Plana (Casal Popular), Xàtiva (Ecotenda Pura Vida), Ontinyent (Casal de la Joventut), Gandia (Innova Viatges), Pedreguer (Pb el 4) i Alacant (Casal Popular Tio Cuc).

DESCÀRREGA GRATUÏTA

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.