Select Page

NOTÍCIES

‘Interior. Família.’, primer curt de Propaganda pel film, a la XXX edició dels Premios Goya!

06/11/2015

El curt del trident Quinto-Soler-Torras continua el periple de grans cites i competirà per fer-se amb el Goya el proper 6 de febrer!

Interior. Família.’ és una de les 15 obres pre-seleccionades per la ‘academia’ en l’apartat de curts de ficció

Río de Janeiro, Le Havre, Madrid i Soria, 4 noves cites a venir pel curt… i ja en fem 43!

Bé. L’oficina treu fum. El curt ‘Interior. Família.’, amb el qual ens estrenàvem en la producció cinematogràfica (de curts, de moment) i sobre el qual ja us n’hem donat molt bones notícies en anteriors butlletins, ha estat pre-seleccionat per la ‘academia’ per competir en la propera edició dels Premios Goya!!! L’òpera prima del trident bagenc Quinto-Soler-Torras és una de les 15 obres que opten a fer-se amb el Goya al millor curt de ficció el proper dissabte 6 de febrer!

I entretant, rebombori i rebombori, tenim per a bé d’anunciar-vos 4 noves cites internacionals aquest novembre! Demà dissabte tenim el kick-off del mes al Curta Cinema, festival de Brasil. La cosa continuarà al Madrid Corto Fest, del 9 al 12 de novembre, a la sala Berlanga de la capital de l’estat. I el dimarts 24 de novembre, doblete històric: a les 20h, al Palacio de la Audiencia de Soria, dins el Certamen de Cortos; i a les 22:30h al Cinéma Le Sirius de Le Havre (França) a la XVI edició del Festival de Cinéma du Grani À Démoudre.

Curta Cinema · BRASIL
Dissabte 7 de novembre
Cinema Arte UFF · Rio de Janeiro (BR)
21:30h

Madrid Corto Fest
Del 9 al 12 de novembre
Sala Berlanga · Madrid

Certamen de Cortos de Soria
Dimarts 24 de novembre
Palacio de la Audiencia · Soria
20h · 2€

Festival de Cinéma du Grain à Démoudre · FRANÇA
Dimarts 24 de novembre
Cinéma Le Sirius · Le Havre (FR)
22:30h · 3€

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Propaganda pel film!

Propaganda pel film!

Pensem en un film creat des de la discogràfica 'Propaganda pel fet!'. Com hauria de ser? No tenim cap dubte. Hauria de ser contundent, desafiant i compromés. No ens interessa un cinema que generi indiferència. Els curtmetratges 'Interior. Família.' o 'Interior....