Select Page

NOTÍCIES

‘Interior. Família.’, tot el mes de juny, al Canal Plus!

02/06/2015

interiorfamiliacanalplus

El primer curt de Propaganda pel film! continua fent les delícies de jurats i públics als festivals per on passa

Durant tot el mes de juny Canal Plus programa fins a 29 emissions de ‘Interior. Família’

La bona acollida del curt ‘Interior. Família.’ als festivals de cinema continua en marxa. Després de la primera campanada (ser seleccionat al Short Film Corner de Cannes el passat maig de 2014), el curt ha recorregut desenes de festivals entre els quals el de Cannes, Sitges, Clermont-Ferrand, Tetouan, Rooftop Films de New York… i s’ha fet amb diversos premis com el del públic al FEC de Reus o el de millor curt al Mecal de Barcelona.

El passat mes de febrer us l’oferíem en obert per primer cop de la mà del CineClub Manresa i ara us anunciem la graella d’emissions que Canal Plus ha programat per ‘Interior. Família.’ durant tot el mes de juny. D’acord, no és en obert del tot, però sempre hi ha cals sogres, cals cunyats o ca la tieta cinèfila per visitar, oi que sí?

Trobareu totes les emissions amb data, horaris i canal… aquí!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Propaganda pel film!

Propaganda pel film!

Pensem en un film creat des de la discogràfica 'Propaganda pel fet!'. Com hauria de ser? No tenim cap dubte. Hauria de ser contundent, desafiant i compromés. No ens interessa un cinema que generi indiferència. Els curtmetratges 'Interior. Família.' o 'Interior....