Select Page

NOTÍCIES

Ja disponible a les millors botigues i en digital ‘Nos volveremos a ver’, 2xCD+DVD en directe de La Raíz a Vistalegre

02/02/2018

A partir d’avui 2 de febrer ja és disponible a les millors botigues ‘Nos volveremos a ver’, un magnífic doble CD+DVD que recull la nit màgica de La Raíz a Vistalegre Madrid amb 10.000 fans!

També disponible en digital a AppleMusic i la resta de botigues online i d’streaming a Spotify i a Youtube: no us els perdeu!

Fes-te amb la teva còpia física a les nostres botigues online i te l’enviem a casa: www.laraiz.es i www.botiga.ppf.cat


La formació valenciana La Raíz publicava la primavera de 2016 el que fins la data és el seu darrer àlbum d’estudi ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel fet – 2016) i després de dos anys de presentacions, el grup presenta nou CD-DVD en directe aquest 2018, un nou disc que s’enregistrà el passat 28 d’octubre al Palacio de Deportes de Vistalegre la nit de la despedida de la gira “La Hoguera de los Continentes Tour 2017”. La Raíz van revolucionar des de la independència el panorama alternatiu de l’estat espanyol amb ‘Entre poetas y presos’, un disc la sortida del qual va venir acompanyada d’una rebuda excepcional per part de la crítica però sobretot del públic: el grup es va cololocar entre els 30 àlbums més venuts a les botigues a la llista Top100 Discos Más Vendidos de Promusicae durant les 13 primeres setmanes des del llançament del disc. El terratrèmol de vendes va anar acompanyat també d’una gran acollida del videoclip del primer single ( “Rueda la Corona” que ja suma + 4’5 milions de reproduccions) i la rèplica encara perdura: aquest 2017 La Raíz suma ja 36 setmanes a la llista Top100 Streaming Álbumes de Promusicae, arribant el passat setembre al número 17.

En directe, el 2016 el grup va presentar el nou disc amb 70 dates arreu de les principals ciutats de l’estat espanyol i els festivals d’estiu de més anomenada a la península, a més d’incursions a Anglaterra, Alemanya, França i el Nepal. El passat 2017 La Raíz continuà presentant ‘Entre poetas y presos’ amb una gira de marcat caràcter internacional, anomenada “La Hoguera de los Continentes”, que comptà amb més de 40 dates als principals festivals de l’estat i que va dur als de Gandia durant el 2017 a Chile, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Irlanda, Itàlia i Alemanya.

La Raíz tancaven el passat dissabte 28 d’octubre l’exitós tour amb una data que prometia ser mítica i que el grup enregistrà per la posteritat davant 10.000 seguidors i seguidores de la banda, una nit màgica que podem reviure ara amb l’edició del doble CD i DVD en directe ‘Nos volveremos a ver’.

El 28 d’octubre més de 10.000 ànimes es congregaran al Palacio de Deportes de Vistalegre de Madrid per acompanyar als 11 valencians en la que fou la darrera nit de “guerra al silenci” d’un 2017 espectacular i que obre la llauna, ara en format físic, d’un 2018 que serà el darrer any de La Raíz abans d’una aturada indefinida.

‘NOS VOLVEREMOS A VER’
2CDs + DVD en directe
Gravat al Palacio de Vistalegre de Madrid el 28/10/2017

JA DISPONIBLE A LES MILLORS BOTIGUES EN FORMAT FÍSIC
+ STREAMING A SPOTIFY, YOUTUBE i APPLE MUSIC

FESTE AMB EL TEU EXEMPLAR FÍSIC PER NOMÉS 17,95€ + despeses d’enviament

BOTIGA ONLINE LA RAÍZ

BOTIGA ONLINE PROPAGANDA PEL FET!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.