Select Page

NOTÍCIES

Ja està disponible a YouTube el concert complet de La Raíz “Nos volveremos a ver” al Palacio Vistalegre de Madrid

27/04/2018

El concert va tenir lloc el 28 d’octubre de 2017 al Palacio Vistalegre de Madrid com a cloenda de gira en una nit inoblidable davant de 10.000 fans “La Hoguera de los continentes Tour 2017”

Després d’haver recorregut mig món durant els 12 anys que porta en actiu, La Raíz s’acomiadarà dels escenaris per un temps indefinit el proper 3 de novembre

La Raíz tornarà a visitar el Palacio Vistalegre pel comiat definitiu l’1, 2, i 3 de novembre de 2018 (amb entrades esgotades els dos últims dies) i passarà pel Sant Jordi Club el 19 i 20 d’octubre

El 28 d’octubre de 2017 La Raíz donava al Palacio Vistalegre Madrid un concert de cloenda de gira davant de 10.000 fans d’aquells que no s’obliden mai. Per sort pels que no van poder ser allà els de Gandia van enregistrar l’experiència i la van publicar en format de doble CD+DVD amb el títol “Nos volveremos a ver”. Des del passat 3 d’abril La Raíz ha anat publicant diàriament a YouTube peces de vídeo de cadascuna de les cançons d’aquell concert, on un membre de la banda explica la història o les experiències viscudes que hi ha al darrere de cada tema. Després d’haver publicat totes les cançons individualment, a partit d’avui mateix el concert complet es troba disponible a la plataforma de vídeo perquè els fans puguin tornar a rememorar aquella gran nit.

Després d’haver voltat per arreu de l’estat, per Europa i fins i tot per l’Amèrica Llatina, La Raíz s’acomiada enguany dels escenaris per un temps indefinit. El 14 de desembre de 2017 el grup format a Gandia anunciava en un comunicat penjat a les xarxes socials que es prenia un descans indefinit després de 12 anys de treball sense descans. En aquest comunicat destacaven la necessitat de fer una pausa, tot i que deixaven la porta oberta a poder tornar en un futur quan sentin que s’ha de reprendre el projecte.

La data escollida per La Raíz pel gran comiat és el 3 de novembre de 2018 al Vistalegre Black Box de Madrid (entrades exhaurides). Però abans els veurem el 19 i 20 d’octubre a Barcelona (Sant Jordi Club) i l’1 i 2 de novembre també al Vistalegre Black Box, on només queden entrades disponibles pel dia 1 a Madrid i pel 19 d’octubre a Barcelona. No hi ha dubte que La Raíz compta amb una legió de fans fidels que tenen moltes ganes de veure’ls, prova d’això són aquestes quatre dates que faran a Barcelona i Madrid abans de l’adéu definitiu i totes les cites que tenen programades aquest estiu per visitar els principals festivals estatals.

CONCERTS COMIAT LA RAÍZ
Entrades online

– NOVA DATA A BARCELONA! –
19 d’octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA ENTRADES DISPONIBLES!

20 d’octubre de 2018
Sant Jordi Club · BARCELONA
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

– NOVA DATA A MADRID! –
1 de novembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID ENTRADES DISPONIBLES!

2 de novembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

3 de novembre de 2018
Vistalegre Black Box · MADRID
TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.