Select Page

NOTÍCIES

JazzWoman i Auxili participen al disc de col·laboracions de la cantata de La Clika, projecte impulsat per Cases de la Música

17/11/2020

La Clika va presentar el divendres 13 de novembre el seu disc a totes les plataformes: un àlbum que va reunir a multitud d’artistes com JazzWoman o Auxili, als que podem escoltar a les cançons “Un món més real” i “Els Amics”, respectivament

A més a més, també han participat altres artistes i bandes com El Pot Petit, Xiula, Dàmaris Gelabert, Doctor Prats o Gertrudis, entre molts altres

Multitud d’artistes i bandes s’alien i participen al disc recopilatori de La Clika, on interpreten junt la coral infantil Amics de la Unió de Granollers les 11 cançons del repertori de la cantata. I entre aquestes col·laboracions d’escàndol, tenim a JazzWoman i a Auxili, als que podem escoltar a “Un món més real” i “Els Amics”, respectivament. Encara que, a més a més, han participat altres com El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Roba Estesa, Doctor Prats, Gertrudis, Xiula, Ebri Knight, Joan Colomo, Rita Payés i Gessamí Boada. Un àlbum molt especial, que va veure la llum el passat divendres 13 de novembre i que està pensat expressament per als més petits de la casa, perquè ballin i cantin totes i cadascuna de les cançons de la cantata.

La cantata La Clika és un projecte organitzat per la xarxa de les Cases de la Música, que està dirigit tant a escoles com a les famílies que vulguin cantar-la i ballar-la des de casa, i mitjançant la qual els infants de 7 i 8 anys aprendran diferents temes d’actualitat – com el bullying, el gènere o l’amistat -, i valors com la solidaritat, comunitat i diversitat.

Aquest és el quart any que es celebra i l’any passat hi van participar més de 75 centres. Precisament, aquesta última edició es va haver d’adaptar a la nova situació causada per la COVID-19 i la final es va realitzar vía streaming (com també es preveu que es realitzarà aquest any). Final que van seguir en directe més de 600 famílies i que va obtindre 2.000 visualitzacions en tres dies. De la trobada digital en va sortir un vídeo amb més de 120 nens i nenes cantant i ballant les coreografies des de casa.

El projecte educatiu està obert a totes les escoles, que només s’hi han d’inscriure abans de final d’any a la web de La Clika. Els mestres disposaran d’un paquet de recursos pedagògics digitals adaptat a la pandèmia, per preparar la cantata de final de curs, on a més de la música, també es practicarà el moviment, la lectoescriptura i valors universals des de l’aula o des de casa. Uns personatges de còmic de segon de primària de diferents realitats socials ajuden els infants.

Les onze cançons de música moderna amb títols com: “Bona nit”, “Colors”, “Jo vull jugar” o “Un món més real”, van ser composades per Gertrudis, Xiula i Xerramequ, i busquen ser la font d’un nou cançoner popular adaptat a la canalla actual.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.