Select Page

NOTÍCIES

JazzWoman s’alia amb Sara Hebe i publica el videoclip de “Pa’ la discoteca”, que ha vist la llum aquest dimecres 22 de juliol

22/07/2020

JazzWoman i Sara Hebe es transformen en personatges d’animació al videoclip de “Pa’ la discoteca”, tema inclòs al seu àlbum debut ‘Maléfica’, disponible en la nostra botiga online

Basada en una experiència personal, “Pa’ la discoteca” és un himne a la llibertat, l’empoderament de la dona i a la capacitat d’expressar-se sense por

JazzWoman torna als escenaris amb ‘Maléfica’, poc després d’assaltar el Feslloc i és que el proper 30 de juliol arriba a l’escenari del Codo a Codo Fest de Leganés: entrades a Wegow!

Nou assalt de JazzWoman que, en aquesta ocasió, ho fa acompanyada per Sara Hebe: des d’aquest dimecres 22 de juliol, el videoclip de “Pa’ la discoteca” és nostre. Un clip al qual les dues artistes es transformen en personatges d’animació i s’alcen com grans representants de la llibertat, el respecte, l’empoderament de la dona i la necessitat d’expressar-se sense por. Una cançó amb un potent missatge i molt important per l’artista, ja que com ella mateixa explica: “està basada en una experiència personal que vaig viure durant una nit de festa, quan anava amb les meves amigues”. “Pa’ la discoteca” ha estat la seva manera de visibilitzar un succés tan violent com és l’assetjament: “el tema va néixer amb la idea de denunciar aquest tipus d’actes, que no s’haurien de normalitzar”.

Respecte a la col·laboració amb Sara Hebe, va sorgir de manera natural i és producte de l’admiració que JazzWoman sent per ella. “Vam tindre la primera toma de contacte als Concerts de Vivers de València, on la vaig veure actuar i vaig flipar, és una jefa”, conta la valenciana. “Després d’aquest primer moment, em va convidar a un dels seus concerts de presentació a Barcelona i ja li vaig proposar col·laborar a aquest tema, que és una bomba”, afegeix. El videoclip ha arribat molt després, en forma d’animació. Dos joves il·lustradors, Carlos Bea i Pepelu, s’han posat al front, ajuntant enmig del confinament i d’una manera molt particular, a les dues artistes. Un videoclip que, com assegura JazzWoman, “és una metàfora de com ens hauriem de sentir les dones: volant en llibertat, sent poderoses i mostrant-se tal qual som, fora de tots aquests espais en els quals ens sentim violentades”.

“Pa’ la discoteca” és un dels temes que formen part de l’àlbum debut de l’artista, ‘Maléfica’. Un treball que va veure la llum al mes de març i que, després del Feslloc, tindrà una de les seves primeres postes en escena: serà el proper 30 de juliol al Codo a Codo Fest de Leganés. Les entrades estan disponibles a Wegow.

A més a més, ‘Maléfica’ està disponible a totes les plataformes digitals i a la nostra botiga online!


ESCOLTAR ‘Maléfica’ de JazzWoman

           CD DIGIPACK JA DISPONIBLE www.botiga.ppf.catDiscogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.