Select Page

NOTÍCIES

Kòdul i Pirat’s participen avui a la festa per l’aprovació de la ILP de l’habitatge!

23/07/2015

La PAH convoca avui el poble a les 18h davant del Parlament de Catalunya per seguir la votació de la ILP de l’habitatge

Des de la Plataforma es fa una crida a la lluita per la conquesta de drets, la desobediència contra les lleis injustes i per fer història!

L’acte s’iniciarà a les 18h i hi haurà les actuacions de Kòdul i Pirat’s Sound Sistema!

Ja hi ha les primeres dates confirmades i la contractació és oberta: ‘Faré Vacances’ girarà tant com vulgueu!

Després de 6 anys de singladura i una recta final de traca per la presentació de la Iniciativa Legislativa Popular per l’Habitatge, la PAH viurà aquest vespre un altre moment històric: la votació de la ILP al Parlament de Catalunya. El poble que lluita està de celebració i per això la PAH convoca un acte popular davant del Parlament durant el qual es farà seguiment de la votació i es celebrarà col·lectivament que SÍ SE PUEDE. Pirat’s Sound Sistema i Kòdul participaran de la festa amb concerts especials per a l’ocasió a partir de les 21h. La convocatòria és oberta a partir de les 18h i la retransmissió de la votació serà a les 20h. Endavant!

(i de regal, un fantàstic article sobre la situació actual de l’ocupació d’immobles buits i la repressió institucional, via La Directa Cada dia s’ocupen deu immobles a Catalunya)

Esdeveniment de Facebook

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Kòdul s’acomiaden aquest dissabte amb el seu últim batec

Aquest dissabte Kòdul s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert tan especial com emotiu a l’Stroika de Manresa Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, dissabte ens espera un adéu de més de dues hores amb convidats especials,...

Kòdul anuncien el seu darrer batec

Kòdul anuncien el seu darrer batec

El grup del Pla de Bages s’acomiada dels escenaris de manera definitiva amb un concert sorpresa el proper 28 de gener a l’Stroika Després de més de 10 anys de trajectòria i tres treballs, Kòdul ens diuen adéu amb un últim batec que serà ben especial Entrades ja a la...