Select Page

NOTÍCIES

L’artista argentina Sara Hebe estrena el videoclip de “:·: A.C.A.B” amb la col·laboració de Sasha Sathya

24/06/2019

En el videoclip de “:·: A.C.A.B”, gravat en el mateix barri de La Constitución de Buenos Aires, compta amb la col·laboració de la rapera argentina Sasha Sathya.

El tema s’ha convertit en altaveu i homenatge a Yahaira Falcón, activista trans que participa en el clip, i que va ser agredida fa a penes uns dies en el mateix barri en el qual van filmar.


A més, Sara Hebe contínua imparable amb la seva gira europea, que la portarà al juliol per Alemanya (Berlín i Hamburg), Barakaldo i Otxandio, entre altres.

El passat mes d’abril, veia la llum el nou treball de l’artista més remarcable de l’Argentina i una de les principals veus de l’underground sud-americà del moment. Sara Hebe llançava el seu quart treball, “Politicalpari” (Propaganda pel Fet! – 2019), un disc compromès i festiu, que no fa una altra cosa que reafirmar a l’artista en la seva fórmula. Un disc en el qual cumbia, reggae i electrònica conflueixen a la perfecció.Ara, arriba el moment de “:·: A.C.A.B.” (Cinc punts). Un tema en el qual samples i beats influïts pel trap i el dubstep; i del qual l’argentina ha publicat el seu respectiu videoclip, amb la col·laboració especial de Sasha Sathya, reconeguda rapera argentina. Des del 23 de juny, està disponible en totes les plataformes. Aquesta producció col·lectiva, ideada per Sara i Sasha, ha estat possible gràcies a Yahaira Falcon que va ajudar totes dues artistes i al seu equip en la producció i rodatge del videoclip, en el qual a més participa. Es va gravar fa a penes un mes en el mateix barri de la Constitución de Buenos Aires, barri en el qual treballen dones trans, travestis i treballadores sexuals. Sota la producció de Florència Carnovale, de Crema Audiovisual i Pilar Falco, d’Àsia Productora la cançó com el videoclip, s’han convertit en altaveu i en l’homenatge perfecte a Yahaira Falcón, activista trans i treballadora pels drets dels migrants, treballadores sexuals i manterxs i agredida brutalment a Buenos Aires fa a penes uns dies

GIRA EUROPEA 2019

Per a presentar el nou àlbum, l’artista argentina va obrir en el ViñaRock el mes de maig passat una gira de 30 dates que l’ha portat fins al moment a les principals ciutats estatals, altres països com Portugal, França i Holanda i que continuarà al juliol en Alemanya, Suïssa i Suècia abans de tancar capítol a Euskal Herria i Catalunya.

– DIJOUS 4 DE JULIOL. Cassiopeia. Berlín (DE)
– DIVENDRES 5 DE JULIOL. Kiel (DE)
– DISSABTE 6 DE JULIOL. Bremen (DE)
– DIMARTS 9 DE JULIOL. Lausanne (CH)
– DIJOUS 11 DE JULIOL. Hafenklang. Hamburg (DE)
– DIVENDRES 12 DE JULIOL. Transit Festival. Klempenow (DE)
– DISSABTE 13 DE JULIOL. Malmö (SW)
– DIJOUS 18 DE JULIOL. Parque los Hermanos. Barakaldo
– DISSABTE 20 DE JULIOL. Plaza Nagusia. Otxandio
– DIVENDRES 26 DE JULIOL. La Saligarda 2019. La Garriga
– DISSABTE 27 DE JULIOL. Festes de Loiola 2019. Donostia

SPOTIFY
YOUTUBE
APPLE MUSIC
COMPRAR CD

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.