Select Page

NOTÍCIES

La All Star Karaoke continua donant guerra: Sta Pepa, Artés i La Llagosta a tocar!

02/09/2016

Després d’un estiu intens, la All Star Karaoke remata l’estiu amb tres noves dates aquest setembre

Avui a Santa Perpètua amb Pirat’s Sound Sistema, dilluns 5 a Artés per Festa Major i la nit de la Diada a La Llagosta!

Tota la informació d’aquesta mega-banda a www.allstarkaraoke.info! Oberta contractació!

ALL STAR KARAOKE
SETEMBRE 2016

DIVENDRES 2 DE SETEMBRE
SANTA PERPÈTUA DE LA MOGODA
Parc de la Rivera
00:30h · Gratuït
+Pirat’s Sound Sistema

DILLUNS 5 DE SETEMBRE
ARTÉS
Sala 2 de gener
01:30h · Gratuït

DIUMENGE 11 DE SETEMBRE
LA LLAGOSTA
23h · Gratuït

KARAO QUÈ?
La ALL STAR KARAOKE band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució que ofereix fins a 120’ d’espectacle dinàmic, festiu i amb vocació 100% popular on el públic pren el micròfon, participa i disfruta tant des de la pista de ball com des de la tarima.

FILOSOFIA DE GRUP
El principal objectiu és oferir el màxim de diversió subvertint els rols tradicionals d’artista – públic i reconvertir, en una actualització ben pensada i executada amb professionalitat i gràcia pròpia, els vells clixés de l’experiència del ‘karaoke’ i les clàssiques ‘bandes de versions’. Per a fer-ho possible el projecte compta amb músics de primera línia que interpreten amb solvència, passió i segell propi un repertori de clàssics i peces de fervorosa actualitat donant lloc a un espectacle explosiu, dinàmic i ple de sorpreses. Partim de la premisa que per a fer disfrutar a tothom, tu has de ser el primer en fer-ho, i la ALL STAR KARAOKE disfruta fins i tot als assajos!

ELS MÚSICS
El grup és una perfecta locomotora integrada per músics de primera que militen a formacions punteres del panorama musical nacional com La Troba Kung Fu, Gertrudis, Los Manolos, Sindicato del Riff, Moonwalkers…

Pep Terricabras – bateria
Pol Caturla – baix, guitarres i veus
Eugeni Moreno – guitarres i veus
Marc Mas – teclats
Raul Llopart – veu, conducció i animació

EL REPERTORI
La fiabilitat del repertori de la ALL STAR KARAOKE BAND es basa en dos conceptes: la popularitat de totes les peces escollides i una renovació constant a partir de les peticions populars. El repertori està plagat de hits innoblidables de tota la vida i també incorpora sempre els hits del moment. El resultat és un set-list de peces de tots els estils i èpoques, amb el caràcter festiu i popular i també la qualitat com a elements transversals.

A LA CARRETERA!
A banda dels 5 músics que integren la banda, el grup es desplaça amb el seu tècnic de so i una dinamitzadora que s’encarrega de gestionar les inscripcions del públic, coordinar la participació dels cantants i esperonar, a peu de pista, a totes les assistents. La ALL STAR KARAOKE s’encarrega de tot (inclòs atrezzo pels participants que vulguin disfressar-se): només calen les ganes de cantar, ballar i deixar la vergonya al sofà de casa!

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

All-Star Karaoke

All-Star Karaoke

All Star Karaoke Band és un grup de versions amb un repertori en constant evolució, un repertori que ofereix el màxim de diversió i que trenca qualsevol vell clixé del ‘karaoke’ i de les clàssiques ‘bandes de versions’. I el grup és una perfecta locomotora integrada...