Select Page

NOTÍCIES

La imparable Sara Hebe presenta el seu nou single “Parien7e”, ja disponible a totes les plataformes digitals!

14/02/2020

Amb la energia que la caracteritza, la rapera argentina Sara Hebe llença el seu tema inèdit “Parien7e”, sota la producció del seu incondicional Ramiro Jota

A més a més, aquest estiu visitarà Europa, per quart any consecutiu: moment perfecte per continuar portant la seva música a tots els racons possibles!

‘Politicalpari’ va arribar el passat 2019 com un veritable raig de llum: un disc directe i rodó, capaç de remoure qualsevol consciència. De d’aquell moment, Sara Hebe no ha deixat de construir el seu particular univers, on la lluita s’ha convertit en un dels elements principals. Un univers que, a més a més, no ha fet més que creuar fronteres: des del seu país natal fins a Europa, passant també per tota Llatinoamèrica.

Així i tot, gràcies al seu esperit inquiet i indomable, no hem deixat de gaudir del seu talent, que també ha arribat en forma de videoclips: ja va sorprendre amb els dels seus temes “A.C.A.B”, “ºIGNATIAº”, “No te dejes” i “FCK THE PWR”. Però ara, Sara Hebe ha donat un pas més: i és que des del divendres 14 de febrer, tenim un hit nou de la nostra rapera més remarcable d’Argentina. Ja hi és aquí “Parien7e”, per continuar amb el seu deixant tan particular i amb la seva increïble carrera. Una cançó que neix baix la producció de Ramiro Jota i que estem segurs que ressonarà al cap de més d’un. Una cançó que està destinada a convertir-se en un veritable himne.

Molta atenció, perquè aquest camí no fa més que afermar-se: i és que els més impacients, podran gaudir novament dels directes de l’artista a Europa. Sara Hebe creuarà el toll la primavera de 2020 i començarà la seva nova gira europea amb Edu Morote (bateria i percussió), acompanyada per una guitarra elèctrica i un baix, en un directe que combina el beat digital del rap amb la dinàmica dels instruments orgànics i la salvatge actitud de la incendiària artista argentina.


SARA HEBE – Politicalpari — ÀLBUM JA DISPONIBLE — En digital i en CD

           


COMPRAR CD


Més info SARA HEBE
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
www.ppf.cat
contractacio@ppf.cat

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.