Select Page

NOTÍCIES

La Raíz acomiaden el 2016 amb 80 bolos i anuncien ja dues dates pel 2017!

21/11/2016

Les dues primeres actuacions anunciades pel 2017 dels de Gandia són a l’abril a Alemanya… entrades ja a la venda!

La Raíz tancaven el primer cap de setmana de novembre un 2016 de somni amb dos grans concerts a Oriola i Fires de Sant Narcís de Girona

Queden pel record els moments històrics amb María Medina recitant a l’escenari d’Oriola i les milers de veus a la una al darrer concert a Girona!

Tanquem la contractació del 2017 aquest desembre. Informa-te’n!

No podem fer sinó felicitar a La Raíz per aquest 2016 ple d’èxits i fer la felicitació extensiva a tots vosaltres, que heu fet de ‘Entre poetas y presos’ i el tour de 70 dates d’enguany una celebració col·lectiva i conjunta que totes trigarem a oblidar. El passat cap de setmana es posava punt i final a la gira d’enguany del grup, amb dos grans concerts de cloenda. Divendres, a Oriola, es van viure emotius moments des del principi fins el final del bolo, especialment quan María Medina obria l’actuació del grup tot recitant el poema ‘Las miserias de sus crímenes’ (veure vídeo).

Dissabte, darrer concert de la gira a Girona, va ser ben especial: les Fires de Sant Narcís, acostumades a actuacions de gran nivell, es van fer petites amb el darrer concert de La Raíz i van tronar a l’uníson en la guerra contra el silenci! Quin acomiadament de gira i de 2016 més rodó! Gràcies a tots i totes per fer-ho possible.

No perdem el temps i us anunciem les dues primeres dates de La Raíz el 2017: seran a l’abril i a Alemanya, i les entrades ja són a la venda! No us ho penseu dos cops!

LA RAÍZ 2017 Primers concerts!

| DIVENDRES 21 D’ABRIL 2017 |
Fabrik · Hamburg (DE)
+SextoSol
Entrada anticipada online

| DISSABTE 22 D’ABRIL 2017 |
Lido · Berlin (DE)
+SextoSol
Entrada anticipada online


Primers concerts anunciats pel 2017, aquí!
Notícies seleccionades actualitat grup, aquí!
Web grup
Facebook grup

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.