Select Page

NOTÍCIES

La Raíz anuncien noves dates confirmades de la gira ‘Entre poetas y presos Tour’

29/06/2016

Després d’un juny d’infart amb concerts al Principat, País Valencià, estat espanyol, Bèlgica, Alemanya i Londres… arriba el juliol i l’agost de La Raíz amb 25 dates confirmades!

Els de Gandia continuen amb un tour triomfal de presentació i l’estiu el passaran a la carretera arreu de l’estat i un viatge i concert especial al Nepal!

La Raíz suma ja més de 100.000 seguidors a Facebook, un milió i mig de visualitzacions del seu darrer clip i prop d’un milió de reproduccions del seu nou disc en streaming a Youtube!

La Raíz és el fenòmen de l’any i els de Gandia continuen aquest estiu amb el tour de presentació del seu darrer i exitós nou àlbum, ‘Entre poetas y presos’. Si l’abril i el maig va ser el moment per desenes de sold-outs en presentacions a sales de l’estat espanyol i el juny el grup el dedicà a una desena de concerts a Catalunya, País Valencià, Estat espanyol i Brussel·les, Berlin i Londres, ha arribat el moment d’un estiu amb l’agenda plena de dates confirmades.

Aquest juliol i agost que s’apropen comptarà amb 25 noves parades del ‘Entre poetas y presos Tour 2016’, amb actuacions a festivals com Cabo de Plata, Canet Rock, Weekend Beach, Acampada Jove, Marearock, Revenidas o Arenal Sound entre d’altres i un bon grapat de festes majors d’arreu de l’estat. Un dels moments especials arribarà del 16 al 21 de juliol, amb viatge llampec i actuació al Purple Haze Rock del Nepal.

A continuació trobareu totes les dates confirmades pel juliol i l’agost… alerta doncs de cara a la tardor arribarà la darrera tongada de presentacions del nou disc aquest 2016!

Grans La Raíz!

Videoclip “Rueda la corona”
Més de 1.500.000 reproduccions!

Àlbum en streaming ‘Entre poetas y presos’
Més de 930.000 reproduccions!

La Raíz… més de 100.000 seguidors a Facebook!
https://www.facebook.com/laraizband

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.