Select Page

NOTÍCIES

La Raíz aquest cap de setmana a Solsona i El Verger i el proper Brussel·les, Berlin i Londres!

30/05/2016

Acabada la gira de sales i després de posar del revés San Fernando de Henares (Madrid) el passat dissabte, aquest divendres toca Solsona i dissabte El Verger

Guanyadors del concurs entrada doble concert Solsona + samarreta + disc de La Raíz… @IreneTroise a FB i @Ferran_fo a Twitter

Demaneu per les entrades de Brusel·les, Berlin i Londres pel 9, 10 i 11 de juny? Tota la info, altre cop, aquí!

Aquest cap de setmana La Raíz deixen enrere la gira de sold-outs a sales i comencen els concerts a festivals i grans aforaments. Divendres és el torn de Solsona, a la Sala Polivalent, i dissabte el grup de Gandia actuarà al Penya Roja Fest de El Verger amb Smoking Souls, ZOO, Auxili i Train to Roots. Queden poques entrades pels dos concerts, espavileu! El sorteig organitzat dilluns passat amb una entrada doble pel concert de Solsona + samarreta + CD de La Raíz ja té guanyadora a Facebook (@IreneTroise) i guanyador a cal Tuiter (@Ferran_fo). Gràcies a totes per participar i… felicitats a les afortunades!

El segon cap de setmana de juny La Raíz enfila cap a Europa: dijous 9 a Brusel·les, divendres 10 a Berlin i dissabte 11 a Londres. Via xarxes socials, sou moltes les que demaneu com i on es poden aconseguir les entrades. Tal i com informàvem en una notícia el passat 18 de maig, aquí teniu la info per comprar les anticipades d’aquestes tres cites internacionals.

03/06/2016
Sala Polivalent · Solsona
13€ / 15€
Entrades anticipades online

04/06/2016
Penya Roja Festival · El Verger
14€ preu anticipat
Entrades anticipades online

09/06/2016
VK Concerts · Brussel·les (BE)
12€ / 15€
Entrades anticipades online

10/06/2016
The Clash · Berlin (DE)
Reserva entrades aquí: booking@clash-berlin.de

11/06/2016
Scala · Londres (UK)
18£
Entrades anticipades online

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.