Select Page

NOTÍCIES

La Raíz arrassen l’Apolo de Barcelona amb dos concerts apoteòsics

25/04/2016

La gira de presentació de ‘Entre poetas y presos’ de La Raíz ha passat per Barcelona aquest cap de setmana amb dos nous sold-outs històrics a l’Apolo

Després de les 10.000 entrades venudes a València i les tres nits consecutives esgotant tot el paper a Madrid, Barcelona s’ha aixecat també amb els de Gandia!

L’abril de presentacions i sold-out rere sold-out es clou aquest dissabte al Viña Rock amb La Raíz encapçalant el cartell del principal festival de l’estat espanyol

La bogeria s’ha desfermat i es confirma per allà on passa. La traca s’inicià el passat 9 d’abril a València, amb 10.000 persones omplint fins la bandera el camp de futbol de l’Sporting de Benimaclet i continuà el 15, 16 i 17 d’abril a Madrid amb tres sold-outs consecutius a la sala Penélope. La traca arribava a Barcelona el darrer cap de setmana, amb cita doble i totes les entrades esgotades des de feia mesos: el passat divendres i dissabte La Raíz feien embogir l’Apolo de Barcelona dues nits seguides amb un públic entregat que corejar de principi a fi cadascun dels versos de les cançons incloses al repertori de la gira de presentació del nou disc ‘Entre poetas y presos’. Pell de gallina i ecos de l’excel·lent estat de forma dels de Gandia i del fenomen generat que van des de la crítica especialitzada (Enderrock – http://www.enderrock.cat/noticia/11530/raiz/exit) a la televisió pública (Telenotícies Migdia 22/04/2016 de TV3 minut 39:17). L’abril de presentacions es clou aquest dissabte al principal festival de l’estat espanyol, el Viña Rock de Villarobledo, amb l’actuació de La Raíz a l’escenari principal en hora punta: alerta perquè els de Gandia porten dos anys d’actuacions apoteòsiques amb desenes de milers de viñarockers entregats… aquest dissabte pot ser el descontrol absolut!


LA RAÍZ a la sala Apolo (Telenotícies Migdia 22/04/2016, minut 39:17)

Crònica de la primera nit, la de dijous, amb la sala Apolo plena


“Boom” de grups de música del País Valencià (Telenotícies Migdia diumenge 24/04/2016)

La rebel·lia contra tants anys de govern del PP ha estat el “leitmotiv” per a la majoria dels nous grups musicals que estan sorgint al País Valencià i que estan entrant amb força a bona part de festivals de tot l’estat. Tot un fenomen que abarca gèneres i estils molt diferents.

Últimes entrades

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.